Page content

Xeno Camerabewaking

Xeno camerabewaking is effectief en uiterst betrouwbaar

Kiest u voor gemak én voor betrouwbaarheid? Dan kiest u voor Xeno! Uit ervaring weten wij dat u de investering snel terug verdient! Ook zult u versteld staan van de uiterst scherpe camerabeelden (Full-HD 1080P). De schade verkleint en de pakkans zal verhoogd worden!

De beste camerabeelden met het Xeno camerabewaking systeem

Geef uw camerabewaking nieuwe energie

Xeno heeft camerabewaking systemen, ontworpen om eenvoud te bieden op élk niveau. Xeno camerabewaking systemen zijn hoogwaardige systemen, die ideaal zijn voor gebruikers waar complexiteit niet vereist is. Camerabewaking over Coax, degelijk en uiterst betrouwbaar. Xeno biedt de oplossing!

Vervang goedkoop en snel uw oude camerabewaking systeem voor Xeno. Hergebruik de bestaande nog goed werkende camera’s en plaats nieuwe bewakingscamera’s bij waar nodig! Met deze scherpe full HD camerabeelden krijgt u alles onder controle.

Dit camerabewaking systeem wordt speciaal voor u naar wens op maat gemaakt. Uw investering is snel terugverdient!

XEDHDA28V12Q-1080 XEDHDA28V12QW-1080

Simpel in gebruik, zonder fratsen

Xeno is een camerabewaking systeem dat in ieder huishouden of bedrijf gewenst is. Het voordelige camerabewakingssysteem van Xeno is simpel te gebruiken door de enkele opties die er zijn.

Een eenvoudig systeem, zonder fratsen met een hoge beeldkwaliteit dat wilt u toch ook? Door de extreem goede afstelling, dat door onze eigen vaktechnici met speciaal gereedschap en opleidingen wordt gedaan, kunt u door de uiterst hoge beeldkwaliteit, mensen goed en duidelijk herkennen.

Simpel live beelden bekijken of snel opnames terugkijken van een gewenste datum en tijd? Dit kan met een paar klikken op de muis!
Beelden veilig stellen? Dat kunt u ook door onze eigen vaktechnici laten doen.

Gratis management software

Middels het gratis management software pakket, bent u in staat om al uw Xeno systemen live te bekijken. Uw eigen live scherm indelen met plattegronden en popup schermen.

Bespaar alleen al met deze XMS tot duizenden euro’s per jaar aan licentie kosten!

Xeno wint ook uw vertrouwen

Op een camerabewaking systeem moet u 24 uur per dag kunnen vertrouwen, het moet altijd werken, waar en wanneer dan ook. Xeno is uiterst betrouwbaar. Door de app te downloaden van Xeno kunt u de camerabeelden overal live bekijken en ook terugspelen. Door de strakke vormgeving en de enkele opties, is de app super éénvoudig te gebruiken.

Xeno is een camerabewakingssysteem uit het Verenigd Koninkrijk, maakt geen gebruik van de beruchte Chinese app’s!

Download hier de Xeno XDHAR Video Recorder handleiding

Uw voordeel

  • 2 jaar fabrieksgarantie
  • Simpel in gebruik
  • Éénvoudig beelden terugkijken
  • Hoge beeldkwaliteit ook in het donker, zie de video
  • Extreem goed afgesteld door eigen vaktechnici
  • Camerabewaking over Coax
  • Betrouwbaar, op elk moment
  • Beelden online bekijken en terugkijken via de app
  • Uw investering is snel terugverdient!

Xeno camerabewaking voor o.a. winkelpanden

DNA van daders veiligstellen

Wij adviseren, leveren, monteren camerabewakingssystemen. Echter wij gaan verder, onze eigen technici zijn geschoold met kennis van de Metropolitan Police Londen, om unieke DNA van daders samen met u te analyseren en veilig te stellen, voor de politie diensten. Om de opsporing te bevorderen.

Camerabewakingsbeelden veiligstellen

Ook op zoek naar betrouwbaarheid?

Bent u ook op zoek naar een betrouwbaar camerabewakingssysteem? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Maak snel een afspraak met één van onze adviseurs voor advies op maat!

Beveiliging offerte aanvragen voor meer veiligheid

Laat een bericht achter!

Comment Section

0 reacties op “Xeno Camerabewaking

Plaats een reactie


*