Page content

Reconyx CameraBewaking

Reconyx Camerabewaking

Reconyx is een speciale bewakingscamera voor buiten op afgelegen plaatsen. Denk daarbij aan een bouwplaats, in de tuin, bij het bos enzovoort.

Waarvoor gebruik je Reconyx?

Reconyx gebruikt u voor het beveiligingen van onder andere uw: bouwplaats, woonhuis, oprit of afgelegen bospad. Het is een mobiele camera. Er is al menig één crimineel opgepakt sinds deze camera in Nederland gebruikt wordt. De politie staat iedere keer weer verstelt van de extreem scherpe bewakingscamera beelden!

EuropeSecurity is een officieel partner van Reconyx USA.

Overal te gebruikenDe bouwplaats camera van Reconyx

Deze bewakingscamera is flexibel en overal te gebruiken. Deze worden reeds gebruikt door onderzoekers en biologen wereldwijd sinds 2002. Deze security versie is vooral geschikt voor bouwplaatsbeveiligingDe technologie is aangepast voor beveiligingsdoeleinden.

De techniek

De Reconyx HyperFire security camera maakt tot 40.000 foto’s, op 1 set batterijen, tot 1 jaar lang in weer en wind! De security-serie-camera’s maken gebruik van Secure Digital (SD-of SDHC) geheugenkaarten om hoge resolutie beelden vast te leggen met een snelheid, zo snel als twee frames per seconde. U zult versteld staan van de beeldkwaliteit, dag en nacht met onze exclusieve Ultra HD IR ™ lens van de camera. Het verstrekken van beelden die scherper en helderder zijn dan ooit tevoren.

Type Camera’s

De camera’s zijn leverbaar in een:Reconyx mobiele bewaking camera

  • Overzicht camera, SC950 HyperFire™, Covert Security Camera.
  • Kenteken plaat camera, SM750 HyperFire™, License Plate, Capture Camera.Beide Reconyx camera’s zijn geschikt voor dag en nacht opnames.
    De security versie wordt optioneel geleverd in een stalen behuizing welke afgesloten kan worden door een hangslot naar keuze.

“Vergroot Uw Gezichtsvermogen”

Ook op zoek naar camerabewaking?

Bent u ook op zoek naar een betrouwbaar, camerabewakingssysteem? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Maak gratis een afspraak met één van onze adviseurs voor advies op maat!

 

Beveiliging offerte aanvragen voor meer veiligheid

Laat een bericht achter!