Page content

Guardall beveiliging systeem

Guardall bewaakt dag en nacht uw bedrijf of woning

Guardall-inbraak-beveiliging-systeem-col1

Een compleet en modern beveiliging systeem tegen inbraak, brand en overval.

Als eigenaar of bedrijfsleider is er u veel aangelegen dat uw bedrijfspand goed beveiligd is tegen inbraak, brand, overval en andere calamiteiten. Met een gerust hart kunt u deze taken overlaten aan het Guardall PX-beveiliging systeem. Het Guardall PX-beveiliging systeem is speciaal ontworpen voor het beveiligen van uw woning of bedrijfspand en de veiligheid van uw medewerkers, met de daarbij behorende specifieke eigenschappen.

Guardall QX en PX zijn de meest geavanceerde inbraakdetectie systemen ooit gemaakt, snel, modern en betrouwbaar.

Meer informatie over Guardall PX beveiliging systemen

Stijlvolle en overzichtelijke bediening

Het PXbeveiligingssysteem is zeer eenvoudig te bedienen.Guardall-bediendeel-inbraakbeveiliging-systeem Op een overzichtelijke manier wordt op het bedienpaneel de status van het systeem op een helder en fraai verlichte LCD-display weergegeven. Het systeem laat zich op een eenvoudige wijze, met een pincode, pasje of combinatie bedienen.

Een herkenbaar akoestisch signaal laat u weten dat het pand moet worden verlaten, dan wel bij het betreden moet worden uitgeschakeld. Door gebruik te maken van tags kunt u de toegangscontrole functie integreren binnen uw inbraakdetectie systeem.

Alarmeert Inbraak, Brand, Overval en technische Calamiteiten

Het PX-beveiligingssysteem zal u direct alarmeren indien er zich een ongewenste situatie voordoet of een persoon uw pand/terrein probeert binnen te dringen. Afhankelijk van het soort alarm zal het PX-beveiligingssysteem een lokale alarmering en/of doormelding activeren. Zijn er rook- en warmtedetectoren op het beveiligingssysteem aangesloten, dan zullen ook brand georiënteerde alarmen worden gemeld.

Voor overval-alarmen zijn er speciale overvaldrukknoppen te installeren, deze kunnen bedraad of draadloos worden uitgevoerd. Door de bijzondere constructie van deze overvalknoppen worden onnodige alarmen uitgesloten.

Het Guardall PX-beveiligingssysteem meldt niet alleen inbraak georiënteerde alarmen. Ook kunnen technische signalen worden gealarmeerd.

Guardall-inbraakbeveiliging-systeem-detectie

Uw voordelen

  • kostenbesparend
  • simpel in gebruik
  • elke gebruiker een eigen 100% geheime pincode
  • alles in één systeem: inbraak, overval en brand beveiliging
  • BORG gecertificeerd
  • heeft draadloze en bekabelde detectoren, deze zijn door elkaar te gebruiken
  • modulair en verhuisbaar
  • geschikt voor woningen, bedrijven en grote industrieën
  • altijd een passende oplossing voor elke situatie
  • meest geavanceerde inbraakdetectie systemen ooit gemaakt

Guardall Detectoren

Wanneer kwaliteit en betrouwbaarheid gewenst is.

Wanneer kwaliteit, betrouwbaarheid, detectieprestaties en immuniteit voor valse alarmen essentieel zijn voor u en uw klanten, dan zijn de Guardall microcontroller- gebaseerde PQ- en DT- reeks ruimtelijk werkende detectoren de juiste keuze. Deze detectoren zijn de ideale keuze voor uw woning of bedrijfspand.

De intelligente detectoren met geavanceerde QUAD PIR techniek, dit in combinatie met de uniforme design behuizing, de harde 3D fresnel lens en de lookdown varifocal spiegellens zorgen voor een uitmuntende detectiezekerheid. De ‘auto learn’-technologie en de installatievriendelijke behuizing zorgen voor een zorgeloze en snelle installatie. Voor wand- en plafondmontage zijn optioneel een wand- en plafondbeugel beschikbaar.

Guardall Inbraakbeveiliging toegangscontrole logo

Meer informatie over Guardall detectoren

Guardall beveiliging systeem Guardall beveiliging systeem 1

Direct contact en info

Bent u ook op zoek naar een betrouwbaar, inbraakdetectie systeem? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Maak snel een afspraak met één van onze adviseurs voor advies op maat!

Beveiliging offerte aanvragen voor meer veiligheid

Laat een bericht achter!

Comment Section

3 reacties op “Guardall beveiliging systeem


Door Fam. ten Heuw op 23 februari 2015

Erg tevreden over de installatie van het alarmsysteem.
Het systeem is eenvoudig in gebruik en het geheel is erg netjes geïnstalleerd.
Ook het inplannen en de communicatie verliepen naar behoren.
Zeker een aanbeveling waard !

Plaats een reactie


*