Page content

Over Borg Certificering

Certificaat voor inbraakbeveiliging

Als Kiwa NCP BORG erkend Technisch Beveiligingsbedrijf ontwerpen, installeren en leveren wij voor alle risiconiveaus. Wij monteren beveiliging installaties, voor zowel particulieren als bedrijven.

RISCO beveiligingsoplossingen

Het alles-in-één beveiligingssysteem RISCO is de beveiligingsoplossing voor particulieren, bedrijven, overheid, retail, zorg en industrie. RISCO is een BORG/NCP gecertificeerd systeem en voldoet aan alle voorwaarden om bij een geverifieerd alarm politie-inzet te krijgen.

Profiteer nu van het eenmalige actiepakket van de RISCO LightSYS!

betaalbaar en degelijk alarmsysteem RISCO

 

Welke beveiligingsmaatregelen zijn er?

Tijdens het eerste persoonlijke gesprek wordt er een PvE (Programma van Eisen) samen met U opgesteld. Hieruit blijkt welke beveiligingsmaatregelen er uitgevoerd dienen te worden om tot een goede en degelijke beveiliging te komen. Met deze maatregelen en certificaat bent U gedekt voor de verzekering gestelde eisen. Indien er geen extra maatregelen verplicht gesteld zijn.

Totaal beveiligingstraject

Wij verzorgen het gehele beveiligingstraject voor u. Dit kan op het gebied van:

  • Organisatorische maatregelen
  • Bouwkundige maatregelen
  • Elektronische maatregelen
  • Meldkamer, PAC. (Particuliere Alarm Centrale)
  • Alarmopvolging

Persoonlijk gesprek

Klasse-indeling

Wij als NCP BORG technisch beveiligingsbedrijf mogen elektronische en bouwkundige maatregelen in alle risicoklassen aanbrengen. Dit verzorgen wij voor woonhuizen, bedrijven en scholen.
De laagste risico-klasse is klasse 1. De hoogste risico-klasse is klasse 4. Bij klasse 4, inbraakbeveiliging, horen natuurlijk meer en uitgebreide maatregelen dan bij een lagere beveiligingsklasse.

VRKI (Verbeterde Risicoklassenindeling) 2018 downloaden

Certificaat Alarm systeem

In de meeste gevallen volstaat na installatie van, het alarm systeem, een certificaat.  Deze wordt afgegeven op de elektronische genomen maatregelen. Een Certificaat Beveiliging is voor alle genomen maatregelen welke vermeld staan onder het kopje Welke Beveiligings Maatregelen.

Door de inzet van de Politie en de reclames over de PkVW (Politie keurmerk Veilig Wonen) ontstaat er zo nu en dan een misverstand. Wij als gecertificeerd beveiligingsbedrijf, certificeren ook bouwkundig en geven in plaats van het Politiekeurmerk “Veilig Wonen”, het “Borg Bouwkundig Beveiliging Certificaat” af! Het PkVW keurmerk is afgeleid van het NCP BORG  certificering stelsel. EuropeSecurity kan de bouwkundige beveiligingseisen prima voor U in kaart brengen en maatregelen hiervoor uitvoeren.

Beperkte geldigheid certificaat

Het afgegeven BORG beveiligingscertificaat of Kiwa NCP alarm certificaat, hebben beide een geldigheid van maximaal 5 jaar. Alleen geldig in combinatie met een onderhoud abonnement, waarin jaarlijks het systeem in tip top conditie wordt gehouden.

Na het verstrijken van de 5 jaar bent U zelf verantwoordelijk voor de verlenging van het certificaat. U dient contact op te nemen met de installateur om het certificaat eventueel te laten verlengen. Er zal dan een afspraak gemaakt worden voor een her-inspectie van Uw pand. Er wordt dan opnieuw een risicoanalyse ronde gemaakt.

Vraag onze specialisten

Bent u ook op zoek naar een betrouwbaar, inbraakbeveiliging systeem? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Maak gratis een afspraak met één van onze adviseurs voor advies op maat!

Beveiliging offerte aanvragen voor meer veiligheid

Laat een bericht achter!

Comment Section

0 reacties op “Over Borg Certificering

Plaats een reactie


*