Page content

Politie inzet bij een inbraakalarm

Wanneer wordt de politie ingezet?

Om politie-inzet te krijgen bij een inbraakalarm, moet u aan een aantal voorwaarden voldoen. Wanneer u in het bezit bent van een alarmsysteem en er twee of meer detectoren in alarm komen, wordt de politie rechtstreeks ingeschakeld. Dit is een geverifieerd alarm!

Politie inzet bij een inbraakalarm

Prior 1

De politie werkt deze melding van geverifieerd alarm af met prior 1, dit betekend de snelst mogelijke politie inzet. Zij rijden met zwaailampen en sirenes waar nodig.

Voorwaarden aan uw alarmsysteem

Uw alarmsysteem moet aan een aantal voorwaarden voldoen. Uw inbraakbeveiliging-systeem moet gecertificeerd zijn en aangesloten zijn op een meldkamer zoals SMC of Europac. Ook moet uw inbraakbeveiliging systeem jaarlijks onderhouden worden door een NCP- erkend beveiligingsbedrijf.

Politie-inzet met het beveiligingssysteem van RISCO

RISCO is een modern beveiligingssysteem met een eenvoudige touch bediening en talloze uitbreidingsmogelijkheden. RISCO biedt een totaalpakket aan beveiliging- en veiligheidsoplossingen, denk aan inbraak, overval en brand beveiliging. RISCO is BORG/NCP gecertificeerd. Wanneer deze aangesloten is op een meldkamer zoals SMC of EuroPac, wordt met een geverifieerd alarm de politie rechtstreeks ingeschakeld. Voor een professioneel alarmsysteem, kiest u voor RISCO!

Vraag onze specialisten

Bent u ook op zoek naar een betrouwbaar, inbraakbeveiliging systeem? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Maak gratis een afspraak met één van onze adviseurs voor advies op maat!

Beveiliging offerte aanvragen voor meer veiligheid

Laat een bericht achter!