Page content

Borg NCP Kiwa Erkend beveiligingsbedrijf

CCV BORG Erkend voor Inbraakbeveiliging
Borg Onderhouds bedrijf brandbeveiliging

EuropeSecurity is een officieel BORG NCP erkend beveiligingsbedrijf (Nationaal Centrum voor Preventie). Borg Onderhouds bedrijf brandbeveiligingBorg Onderhouds bedrijf brandbeveiliging3_4_FC

Na een uitvoerige voorbereiding en de daarop volgende jaarlijkse audit,  is EuropeSecurity  al sinds 2002 gecertificeerd als BORG erkend, beveiliging bedrijf.

Certificering 

Borg Onderhouds bedrijf brandbeveiliging

BORG Technisch beveiligingsbedrijf (deelgebied 1, 2 en 3)

Het BORG Technisch beveiligingsbedrijf mag elektronische én bouwkundige maatregelen in alle risicoklassen aanbrengen. Het vereiste diploma is TBV. Als zowel de alarminstallatie, als de bouwkundige beveiligingsmaatregelen aan de eisen voldoen, verstrekt het gecertificeerde bedrijf een BORG Beveiligingscertificaat.

Indien alleen de alarminstallatie aan de eisen van een elektronisch niveau voldoet verstrekt het gecertificeerde bedrijf een BORG Opleveringsbewijs alarminstallatie.

NCP Kiwa gecertificeerd technisch beveiligingsbedrijf EuropeSecurity is CCV Borg gecertificeerdBORG Technisch Beveiligingsbedrijf

Erkend BORG technisch beveiligingsbedrijf 


Brandmeldinstallaties

Borg Onderhouds bedrijf brandbeveiliging

Lobeco Fire + Security

EuropeSecurity is gecertificeerd installatie partner en onderhoud partner van Lobeco Fire + Security. Dit houdt in dat EuropeSecurity erkent is voor het installeren, leveren en onderhouden van brandmeldsystemen.

Lobeco Installatie Partner brandmeldinstallatie Lobeco Onderhoud Partner brandmeldinstallatie

EuropeSecurity ontwerpt, plaatst en onderhoud zelfstandig of gezamenlijk met Lobeco Fire & Security, dat al 30 jaar ervaring heeft in de brandbranche, een geëiste brandmeldinstallatie te installeren die voldoet aan de geldende regelgeving.  Dit is extra interessant voor uw portemonnee. Door deze samenwerking zorgen wij ervoor dat kosten worden gedeeld en bespaard. 

Lobeco erkenningen BMI2011


Onze prijzen

Met trots mochten wij ons in 2015 het ‘beste beveiligingsbedrijf van Nederland’ noemen. In het bijzijn van de gedeputeerde van provincie Overijssel, de burgemeester en de wethouder van gemeente Dinkelland, werd de Corporate Excellence Award 2015 in ontvangst genomen. Lees meer…

EuropeSecurity is voor de tweede jaar op rij in de prijzen gevallen. Onlangs hebben wij het Innovation & Excellence Award 2016 in ontvangst mogen nemen. EuropeSecurity wordt hiermee geëerd om haar innovativiteit en vooruitstrevendheid. Continu worden nieuwe technologieën toegepast en nieuwe producten toegevoegd aan het assortiment.
Lees meer…

    Award Winner

 


IP partner van Panasonic

EuropeSecurty is IP partner van Panasonic. Panasonic levert top kwaliteit en biedt beveiligingsoplossingen voor het vastleggen, opnemen, bekijken, beheren en veiligheid van camerabeelden.

Certified Partner Panasonic


Partner van Kenniscentrum Noodverlichting

EuropeSecurity is partner van Kenniscentrum Noodverlichting. Samen met Kenniscentrum Noodverlichting willen we graag meer bewustzijn voor veiligheid in gebouwen creëren.

EuropeSecurity is partner van Kenniscentrum Noodverlichting


EuropeSecurity ‘veilig door techniek’

Voor installatie en onderhoud van beveiligingssystemen wordt aangeraden te werken met gecertificeerde beveiligingsbedrijven. EuropeSecurity is zo’n gecertificeerd beveiligingsbedrijf. Bent u op zoek naar een installatiebedrijf of wilt u meer informatie? Dan kunt u direct contact opnemen. Onze experts helpen u graag verder.

Certificering EuropeSecurity

NCP Kiwa gecertificeerd technisch beveiligingsbedrijf EuropeSecurity is CCV Borg gecertificeerdLobeco Installatie Partner brandmeldinstallatieLobeco Onderhoud Partner brandmeldinstallatieBORG Technisch Beveiligingsbedrijf

Laat een bericht achter!