Page content

Intercomsysteem

Veelzijdig Intercom specialist

Intercomsystemen met talloze keuzemogelijkheden voor intercom of combinaties daarvan.
Altijd en overal zien –  horen wie er voor de deur staat. Verschillende benaderingen zoals video-intercom, babyfoon, interne communicatie in winkels, zusteroproep systemen, midden- en hoog vermogen intercom.Draadloze video intercom buitenpost van panasonic

Deze intercomsystemen is geschikt voor particulieren en voor bedrijven. Wij bieden het product dat aansluit bij uw wensen.

EuropeSecurity is een zeer veelzijdig intercom specialist. Intercomsystemen tussen de één en de tweehonderd intercomposten realiseren wij voor u!

Meer informatie over intercom systemen

Draadloos video intercom systeem van Panasonic

Een video-intercom welke draadloze communicatie gebruikt om uw hele huis veilig te houden. De handige sub monitor kan eenvoudig worden uitgevoerd. U kunt bezoekers begroeten vanaf elke plek in het huis. Met dit flexibele systeem kunt u de camera’s en monitoren overal installeren. Een opname functie is mogelijk zodat veiligheid is gewaarborgd, zelfs wanneer u niet thuis bent!

Bekijk hier ook de folder van de Panasonic Video Intercom!

Panasonic video intercom Smartphone connect

Simpel, overzichtelijk en snel binnen handbereik zien wie er voor uw deur staat:

Draadloze Video Intercom systemen met een Smartphone connect systeem.
Maximaal 4 Smartphones en/of tablets kunnen op dit systeem worden aangesloten.

Panasonic video intercom smartphone connect

Met uw Smartphone of tablet kunt u oproepen via de intercom beantwoorden en het elektrische slot aan storen binnen het Wi-Fi bereik. Uw Smartphone of tablet dient als extra monitor! Het Video Intercom Smartphone connect is draadloos en kan binnen het Wi-Fi bereik overal worden bediend.

Panasonic video intercom Smartphone connect

De nieuwste Aiphone JP

Aiphone JP Series 7-inch Touchscreen Intercom

Aiphone JK-serie

De geavanceerde camera en monitor van de JK-serie breidt uw zicht uit tot 170° met een breedhoekbeeld en heldere beeldkwaliteit. Dit product van Aiphone beschikt tevens over een zoomfunctie en Pan/Tilt-bediening.

Aiphone handsfree intercom

Aiphone JF-serie

De JF-serie is een nieuwe serie met zeer milieuvriendelijke beeldschermen; de schermen maken gebruik van LED-verlichting in plaats van van TL-verlichting. De buitenposten hebben een vaste camera met groothoeklens, de binnenposten zijn luidsprekend. Er zijn twee uitvoeringen: standaard (met één buiten- en twee binnenposten) en uitgebreid (met twee buiten- en drie binnenposten).

Aiphone KB-serie

De grootste serie van Aiphone is de KB-serie. Deze kan maximaal drie buiten- en vijf binnenposten bevatten. Voor de buitenpost zijn diverse RVS-behuizingen leverbaar. Een beeldgeheugen is los leverbaar (één per camera). De binnenpost is voorzien van telefoonhoorn en deuropenerbediening.

Aiphone KC-serie

De KC-serie is beperkt tot één deurstation. De camera in de buitenpost is wel op en neer te sturen vanaf de binnenpost(en) en diverse RVS behuizingen zijn leverbaar. Toevoeging van beeldgeheugen is optioneel.

Folder JP serie: 7-inch Touchscreen Intercom
Folder JK serie: ES JK-folder fisheye
Folder JF serie: JF serie tot 2 woningen of bedrijven
Folder GH serie: GH serie voor wooncomplexen

Vraag onze specialisten

Meer informatie over intercomsystemen? Voor gratis advies op maat, neemt u contact met ons op. Onze experts helpen u graag verder!

 

Beveiliging offerte aanvragen voor meer veiligheid

Laat een bericht achter!

Comment Section

0 reacties op “Intercomsysteem

Plaats een reactie


*