Nieuw kantoor in voormalig politiebureau
31 maart 2019 

Nieuw kantoor in voormalig politiebureau

De uitstraling van dit ex politiebureau past ons.

Er wordt druk verbouwd in het voormalige politiebureau, direct naast de brandweerkazerne in Denekamp.

ex Politie bureau naar EuropeSecurity

 

Sinds de sleuteloverdracht op 15 februari wordt er druk verbouwd om dit voormalige politiebureau om te bouwen tot showroom, kantoor en werkplaats van EuropeSecurity. Medio deze zomer hopen wij deze met een interne verbouwing volledig naar onze hand gezet te hebben.
Het Bureau bestond uit vele kleine kamers, douches, cel, verhoorkamers, zelfs een wapenkamer is er nog aanwezig.

Een aantal van deze proberen wij intact te laten, zoals de unieke entree balie met dito entree bel. De cel wordt documenten ruimte, de wapenkamer is zeer goed geschikt als archief. De unieke gang door het hele gebouw blijft deels intact, door het verwijderen van veel binnenmuren worden er ruime werkplekken gecreëerd. De administratie, marketing en verkoop krijgen hierdoor mooie ruime werkplekken. De techniek krijgt een eigen afdeling waar zij rustig en ongestoord hun werk kunnen doen. Voor het eerst in ons achttien jarige bestaan krijgen we de beschikking over een ruime kantine op de eerste verdieping.

Verbouw Politie Bureau tot kantoor EuropeSecurity

 

 

Medio zomer verhuizen

Als de verbouw voorspoedig blijft verlopen- gaan wij medio deze zomer verhuizen van de Marconiweg 6 naar de Nordhornsestraat 62 in Denekamp.

Op dit moment van schrijven is de stukadoor druk bezig met het strak maken van alle gemetselde binnenmuren. Ondertussen worden alle technische installaties aangepast of vervangen. Het eerste wat er vervangen is zijn de beveiligings- installaties, daarna het complete ICT netwerk, deze wordt uitgerust met een krachtige cat-7 bekabeling.

Verder zoeken wij nog vrijwilligers om te schilderen en sauzen🙂

Nieuw kantoor EuropeSecurity

Nieuw kantoor EuropeSecurity

 

Mooie aanwinst

Kortom wij zijn nu al trots op deze mooie aanwinst voor ons hele Team van EuropeSecurity. Houd social media in de gaten voor meer updates.

 

Lees ook het persbericht in de Tubantia

Contact en vragen:

Over de schrijver
Specialist in beveiliging. Kan er uren over vertellen. Passie voor de beveiligingstechniek. Maakt het simpel.
Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down