Brandbeveiliging

Dit is waarom brandbeveiliging zo belangrijk isDe noodzaak van brandbeveiliging wordt door bedrijven en particulieren nogal ernstig onderschat. Uit onderzoek blijkt dat veel bedrijven en particulieren beter beveiligd zijn tegen inbraak dan tegen brand. Toch is dat vreemd, gezien de alles verwoestende werking van brand, roet en rook...


Wij ontwerpen, leveren en installeren systemen voor branddetectie. EuropeSecurity is een Lobeco Fire + Security gecertificeerd brandbeveiliging installatie en onderhoud partner. Dit biedt u en ons vele voordelen in het spinnenweb van regels en overheden. Met grote besparingen tot gevolg!Tijdens het slapen stik je van rook!

Dit is echt waar! Mensen kijken ons verbaasd aan als we dit vertellen.

Een tijdige rookdetectie met een luide signalering is van levensbelang! Het is niet voor niets dat de overheid hier strenge regels aan heeft gesteld. Stikken in de rook, dat wil niemand en toch gebeurt dit bijna dagelijks!

Hoe voorkom je stikken tijdens slapen?

Het bouwbesluit praat over rookmelders in de vluchtwegen.


Let op: Een rookmelder in elke slaapkamer, dat zou verplicht moeten zijn! De vluchtweg, de overloop en hal entree vol hangen met rookmelders is mooi, echter als de brand in uw slaapkamer begint, heeft u niets aan een rookmelder in de gang. Dus: voorkom stikken tijdens slapen en plaats in elke slaapkamer van uw huis zo snel als mogelijk een rookmelder.

Brandveilig Ondernemen

Om u te helpen uw onderneming brandveilig te maken, geven wij gratis advies op maat. U kunt uw onderneming door middel van een checklist ook nakijken. Hoeveel brandblussers heeft u in het bedrijf? Is er wel een nooduitgang en een vluchtweg? Met wat blust u eigenlijk een beginnende brand?


Wij willen u natuurlijk ook graag informeren over de mogelijkheden.

Wat onze vakmensen u kunnen bieden

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Aan welke eisen uw bedrijf moet voldoen en waar in het huis u het beste rookmelders kunt plaatsen? Vraag ons voor advies op maat. Maak vrijblijvend een afspraak met onze experts en wij helpen u graag verder!