Video Aspect Ratio: 16:9

Over EuropeSecurity
Wij zijn een technisch beveiligingsbedrijf
betrouwbaar - gecertificeerd -  resultaten


'vertrouwen is good ma do wa de fiets op slot'

21

jaar toonaangevend in technische beveiliging

2

keer over winnaar Innovation & Excellence award

100%

klanttevredenheid inbraakdetectie systeem

24/7

klantenservice  en storingsdienst 054 1 352 952

Meer dan 38 jaar ervaring 

Wat nog steeds als een hobby voelt, begon in de slaapkamer en garage, is uitgegroeid tot een professioneel, BORG NCP/KIWA gecertificeerd technisch beveiligingsbedrijf, gevestigd in Denekamp, dat al sinds 2002 in handen is van oprichter en directeur Emiel Timmerman. 


We hebben al vele relaties meer veiligheid en een vertrouwd gevoel mogen geven. Van woonhuizen tot MKB en van retail tot industrie. Ons relatiebestand breidt dagelijks uit met leuke, kleine en grote projecten door heel Nederland, België en delen van Duitsland. Mijn moeder zei altijd "wie het kleine niet eert is het grote niet weert"


Veiligheidsoplossingen

Met meer dan 38 jaar ervaring in de beveiligingstechniek, ontzorgen wij u van advies tot installatie, oplevering, dag en nacht service en nazorg van onderstaande beveiligingssystemen.


We leveren het hoogst haalbare in veiligheid en de snelste service met innovatie tot in detail. Daarnaast hebben we een goede prijs-kwaliteit verhouding en veruit het grootste assortiment in beveiligingstechniek.

Camerabewaking

Brandbeveiliging

Inbraakbeveiliging

Intercom systemen

Toegangscontroles

Noodverlichting

Engineering beveiliging

Kluizen en brandkasten

Start ook met EuropeSecurity ''veilig door techniek''

Verander meteen je leven met een goede nachtrust

EuropeSecurity heeft als doel: u echte veiligheid en een goede nachtrust te geven. Wanneer u ook voor EuropeSecurity kiest, ontzorgen wij alle veiligheid vraagstukken. Wij bieden u een totaaloplossing in beveiliging. Naast onze kwaliteitsproducten, hebben wij voor iedereen een dag en nacht service en storingsdienst. 


Ook in de techniek staan wij niet stil. Wij volgen de nieuwste innovaties op de voet. Er is een constante toestroom van nieuwe technieken en materialen van-over de hele wereld verzameld in één bedrijf EuropeSecurity BV, uniek en toonaangevend.


Wij zeggen altijd bij EuropeSecurity: ‘Bespaar niet op een inbraakbeveiligingssysteem, het is de bedoeling dat de investering u uiteindelijk geld oplevert’, ofwel goedkoop is duurkoop. Of het nu voor uw woonhuis of bedrijf is, wij denken echt met u mee in oplossingen!

Dit hebben wij nodig 

BORG NCP erkend Technisch Beveiligingsbedrijf

Na een uitvoerige voorbereiding en de daarop volgende jaarlijkse audit, is EuropeSecurity al sinds 2002 gecertificeerd als BORG NCP (Nationaal Centrum voor Preventie) erkend Beveiligingsbedrijf.

Lobeco Fire + Security installatie- en onderhoud partner

EuropeSecurity is officieel partner van Lobeco Fire + Security. EuropeSecurity ontwerpt, levert, installeert en onderhoudt systemen voor branddetectie.

Partner van Kenniscentrum Noodverlichting

EuropeSecurity is partner van Kenniscentrum Noodverlichting. Samen met Kenniscentrum Noodverlichting willen we graag meer bewustzijn voor veiligheid in gebouwen creëren.

IP gecertificeerd partner van Panasonic

EuropeSecurty is IP partner van Panasonic. Panasonic levert top kwaliteit en biedt beveiligingsoplossingen voor het vastleggen, opnemen, bekijken, beheren en veiligheid van camerabeelden.

Levering, installatie en onderhoud door eigen technici

EuropeSecurity heeft eigen monteurs in dienst die alle merken beveiligingssystemen tot in detail leveren, installeren en onderhouden.

Dag en nacht klantenservice en storingsdienst

Onderhoud aan uw beveiliging systeem nodig? Heeft u een acuut probleem? Dan kunt u terugvallen op onze dag en nacht service dienst! Ook bieden wij u een onderhoudsabonnement aan waarmee wij zorg dragen voor het jaarlijkse onderhoud.

Innovatie is onze kracht

  • ontwikkelaar van ASOS (Buren Waarschuwing Systeem)

  • bedenker van schrikverlichting: de 7 minuten-regel

  • introduceerde van GuardCam, buitenverlichting met ingebouwde camera
Minder CO2 = meer Bomen project

Duurzaam en maatschappelijk verantwoord

EuropeSecurity is een duurzame onderneming, zowel sociaal als ecologisch. De kernwaarde in ons streven is respect. Waardering voor mens en natuur. Denken op de lange termijn. Hierover hebben wij afspraken vastgelegd met onze medewerkers, en werken wij aan continue verbetering van onze duurzaamheid. Zoals omgangsnormen, gescheiden afval inzameling, energie bewust autorijden, zuinig omgaan met onze fossiele stoffen, stimulatie van recycling.


Ons kantoor is in 2020 voorzien van 100% zonnestroom.
Hebben wij een CO2 neutrale laadpaal.

Wekken wij genoeg stroom op om ook ons wagenpark elektrisch te laten rijden.

Verdere fossiele stook reductie van ons kantoor en doelstelling om snel een energie neutrale onderneming te zijn.


Actueel: Wie wil ons helpen een weiland om te toveren tot een bos.

Minder CO2 = meer Bomen


Heb je ideeën, deze zijn altijd welkom, laat een berichtje achter. 

Voorkom ook inbraak, diefstal, brand en geweld

 Hiervoor maken wij met u een uitgekiend beveiligingsplan. Een beveiligingsplan moet aan een aantal eisen voldoen. Voor ieder pand of woonhuis gelden er weer andere veiligheidseisen. Wij kunnen u exact vertellen welke beveiliging het beste bij u past en minimaal nodig heeft. Wij staan garant voor een betaalbaar en degelijk beveiligingssysteem dat voldoet aan uw persoonlijke wensen.

  De investering meer dan waard.

Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan of maak direct een afspraak. Bel: 0541 352 952

Heb je meer ideeën, deze zijn altijd welkom.

Laat een bericht achter.