arrow_drop_up arrow_drop_down

Over EuropeSecurity

Wij zijn een technisch beveiligingsbedrijf
betrouwbaar - gecertificeerd -  resultaten


'vertrouwen is good ma do wa de fiets op slot'

15

jaar toonaangevend in technische beveiliging

2

keer over winnaar Innovation & Excellence award

100%

klanttevredenheid inbraakdetectie systeem

Dag/nacht

klantenservice en storingsdienst

Alweer meer dan 35 jaar ervaring in uw veiligheidsoplossingen

Wat nog steeds als een hobby voelt, begon in de slaapkamer en garage, is de hobby uitgegroeid tot een professioneel, BORG NCP/KIWA gecertificeerd technisch beveiligingsbedrijf, gevestigd in Denekamp, dat al sinds 2002 in handen is van oprichter en directeur Emiel Timmerman. 


We hebben al vele relaties meer veiligheid en een vertrouwd gevoel mogen geven. Van woonhuizen tot bedrijven en van retail tot fabrieken. Ons relatiebestand breidt uit met mooie, kleine en grote projecten door heel Nederland, België en delen van Duitsland.


Veiligheidsoplossingen

Met meer dan 30 jaar ervaring in de beveiligingstechniek, ontzorgen wij u van advies tot installatie, oplevering, dag en nacht service en nazorg van onderstaande beveiligingssystemen.


We leveren het hoogst haalbare in veiligheid en de snelste service met innovatie tot in detail. Daarnaast hebben we een goede prijs-kwaliteit verhouding en veruit het grootste assortiment in beveiligingstechniek.

Camerabewaking

Brandbeveiliging

Inbraakbeveiliging

Intercom systemen

Toegangscontroles

Noodverlichting

Engineering beveiliging

Kluizen en brandkasten

Start ook met EuropeSecurity ''veilig door techniek''

EuropeSecurity heeft als doel: u echte veiligheid en een perfecte nachtrust te geven. Wanneer u voor EuropeSecurity kiest, ontzorgen wij u voor alle veiligheid vraagstukken. Wij bieden u een totaaloplossing in beveiliging. Naast onze kwaliteitsproducten, hebben wij voor iedereen een dag en nacht service en storingsdienst.


Ook in de techniek staan wij niet stil. Wij volgen de nieuwste innovaties op de voet. Er is een constante toestroom van nieuwe technieken en materialen van-over de hele wereld verzameld in één bedrijf EuropeSecurity BV, uniek en toonaangevend.


Wij zeggen altijd bij EuropeSecurity: ‘Bespaar niet op een inbraakbeveiligingssysteem, het is de bedoeling dat de investering u uiteindelijk geld oplevert’, ofwel goedkoop is duurkoop. Of het nu voor uw woonhuis of bedrijf is, wij denken echt met u mee in oplossingen!

Dit hebben wij nodig voor u

BORG NCP erkend Technisch Beveiligingsbedrijf

Na een uitvoerige voorbereiding en de daarop volgende jaarlijkse audit, is EuropeSecurity al sinds 2002 gecertificeerd als BORG NCP (Nationaal Centrum voor Preventie) erkend Beveiligingsbedrijf.

Lobeco Fire + Security installatie- en onderhoud partner

EuropeSecurity is officieel partner van Lobeco Fire + Security. EuropeSecurity ontwerpt, levert, installeert en onderhoudt systemen voor branddetectie.

Partner van Kenniscentrum Noodverlichting

EuropeSecurity is partner van Kenniscentrum Noodverlichting. Samen met Kenniscentrum Noodverlichting willen we graag meer bewustzijn voor veiligheid in gebouwen creƫren.

IP gecertificeerd partner van Panasonic

EuropeSecurty is IP partner van Panasonic. Panasonic levert top kwaliteit en biedt beveiligingsoplossingen voor het vastleggen, opnemen, bekijken, beheren en veiligheid van camerabeelden.

Levering, installatie en onderhoud door eigen technici

EuropeSecurity heeft eigen monteurs in dienst die alle merken beveiligingssystemen tot in detail leveren, installeren en onderhouden.

Dag en nacht klantenservice en storingsdienst

Onderhoud aan uw beveiliging systeem nodig? Heeft u een acuut probleem? Dan kunt u terugvallen op onze dag en nacht service dienst! Ook bieden wij u een onderhoudsabonnement aan waarmee wij zorg dragen voor het jaarlijkse onderhoud.

Innovatie is onze kracht

  • ontwikkelaar van ASOS (Buren Waarschuwing Systeem)

  • bedenker van schrikverlichting: de 7 minuten-regel

  • introduceerde van GuardCam, buitenverlichting met ingebouwde camera
Montage zonnepanelen EuropeSecurity

Duurzame onderneming

EuropeSecurity is een duurzame onderneming, zowel sociaal als ecologisch. De kernwaarde in ons streven is respect. Waardering voor mens en natuur. Denken op de lange termijn. Hierover hebben wij afspraken vastgelegd met onze medewerkers, en werken wij aan continue verbetering van onze duurzaamheid. Zoals omgangsnormen, gescheiden afval inzameling, energie bewust autorijden, zuinig omgaan met onze fossiele stoffen, stimulatie van recycling. Ons kantoor is in 2020 voorzien van 100% zonnestroom, verdere fossiele stook reductie van ons kantoor en doelstelling van een energie neutrale onderneming te zijn.


 

Voorkom ook inbraak, diefstal, brand en geweld

 Hiervoor maken wij een uitgekiend beveiligingsplan. Een beveiligingsplan moet aan een aantal eisen voldoen. Voor ieder pand of woonhuis gelden er weer andere eisen. WIj kunnen u exact vertellen welke beveiliging het beste bij u past en minimaal nodig heeft. Wij staan garant voor een betaalbaar en degelijk beveiligingssysteem dat voldoet aan uw persoonlijke wensen.

  De investering meer dan waard.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of maak vandaag nog een afspraak!

Wij gebruiken cookies