Onze veiligheid oplossingen

 veilig wonen - veilig werken - veilige samenleving


Met de veiligheid oplossingen van EuropeSecurity kunt u calamiteiten voorkomen, detecteren en hulpdiensten inschakelen als dit nodig is. Ook kunnen ze ingezet worden om uw bedrijfsproces te optimaliseren, uw omzet te vergroten en uw bedrijfskosten te reduceren.

Dit alles om te beschermen wat u dierbaar is...

Camerabewaking

"Vergroot uw gezichtsvermogen" 
Live zien wat er gebeurt, achteraf beelden terugkijken. Video bewijsmateriaal voor uw en onze veiligheid. Bediening via de app en software wereldwijd.

Brandbeveiliging

De noodzaak van brandbeveiliging wordt nogal ernstig onderschat door bedrijven en particulieren. Een brand kan álles verwoesten. Wij ontwerpen, leveren en installeren systemen voor snelle branddetectie.

Inbraakbeveiliging

Je moet wel heel licht slapen om een inbreker te horen. Wel eens met 112 gebeld, dan weet u hoe lang het duurt voordat een goed verhaal is verteld. In paniek weet je vaak je eigen adres niet eens door te geven. Wees inbrekers te slim af.

Intercom systemen

EuropeSecurity is een zeer veelzijdig intercom specialist. Altijd en overal zien (en horen) wie er voor de deur staat. Ook te gebruiken als babyfoon. De intercomsystemen zijn geschikt voor particulieren en bedrijven.

Toegangscontrole

Met een toegangscontrolesysteem wordt de toegang tot uw bedrijf, ruimten, producten en informatie beschermd. Het biedt de oplossing om geautoriseerde personen doorgang te verlenen en onbevoegden te weigeren.

Noodverlichting

Het Bouwbesluit en Arbo bepalen hoe de noodverlichting in uw pand geregeld moet zijn. Wij engineeren, controleren en onderhouden. Als expert in noodverlichting kennen wij de veiligheidsnormen als geen ander.

Engineering beveiliging

We beginnen bij engineering, via installatie en inbedrijfstelling tot continue optimalisatie en nazorg. Wij onderscheiden ons op basis van continuïteit en respect voor de doelstelling van de opdrachtgever.

Kluizen en brandkasten

EuropeSecurity is specialist in beveiligde opbergsystemen. De kluizen en safes bestaan uit brandwerende of inbraakwerende kluizen. Ook is een combinatie van een inbraakwerende en brandwerende kluis in één mogelijk.

Service en onderhoud

Wij beschikken over een dag en nacht service- en storingsdienst. Wij bieden een onderhoudsabonnement waarmee wij zorg dragen voor het jaarlijks onderhoud waarbij er een grondige inspectie plaatsvindt. 

Ontvang nieuws, tips en advies

Blijf op de hoogte en schrijf je in met een klik...

Your information is safe with us