Over, het CCV BORG / NCP Kiwa certificering

Alles wat u moet weten over de certificering van uw beveiligingssysteem

Als het CCV BORG / NCP Kiwa gecertificeerd Technisch Beveiligingsbedrijf ontwerpen, installeren en leveren wij voor alle beveiliging risico niveaus. Wij installeren beveiligingssystemen, voor zowel particulieren als 

MKB, retail, overheid, zorg & industrieTotale beveiligingstraject

Wij verzorgen het gehele beveiligingstraject voor u. Dit kan op het gebied van:

  • Organisatorische maatregelen 
  • Bouwkundige maatregelen 
  • Elektronische maatregelen 
  • Meldkamer, PAC. (Particuliere Alarm Centrale) 
  • Alarmopvolging

Welke beveiligingsmaatregelen zijn er?

Tijdens het eerste persoonlijke gesprek wordt er een PvE (Programma van Eisen) samen met u opgesteld. Hieruit blijkt welke beveiligingsmaatregelen er uitgevoerd dienen te worden om tot een goede en degelijke beveiliging te komen. Met deze maatregelen en certificaat bent u gedekt voor de verzekering gestelde eisen, mits er geen extra maatregelen verplicht gesteld zijn.

CCV BORG klasse 1, 2, 3 of 4


Wij als het CCV BORG / NCP Kiwa erkend Technisch Beveiligingsbedrijf mogen gecertificeerde elektronische en bouwkundige maatregelen in alle risicoklassen aanbrengen. Dit verzorgen wij voor woonhuizen, bedrijven, scholen, etc. Er wordt na installatie van het alarmsysteem een certificaat afgegeven waarop vermeld staat voor welk BORG beveiliging klasse het pand is opgeleverd.


De laagste risicoklasse is klasse 1. De hoogste risicoklasse is klasse 4. Bij klasse 4 inbraakbeveiliging horen meer en uitgebreidere beveiligingsmaatregelen dan bij een lagere risicoklasse.


Om tot een juiste risicoklasse te komen wordt er naar de attractieve zaken gekeken en de waarde. De VRKI 2.0 is een instrument die we gebruiken om de risicoklasse te bepalen.VRKI 2.0 versie 2024 bekijken

Beperkte geldigheid certificaat

Het afgegeven certificaat heeft een geldigheid van maximaal 5 jaar. Het certificaat is alleen geldig in combinatie met een onderhoudsabonnement, waarin jaarlijks het systeem in top conditie wordt gehouden.

Na het verstrijken van de 5 jaar bent u zelf verantwoordelijk voor de verlenging van het certificaat. U dient contact op te nemen met de installateur om het certificaat eventueel te laten verlengen. Er zal dan een afspraak gemaakt worden voor een herinspectie van uw pand. Er wordt dan opnieuw samen met u een risicoanalyse gemaakt.

Deze beveiligingssystemen zijn certificeerbaar

Zoals met het SPC inbraakdetectie systeem van Vanderbilt. Uitbreidbaar tot ongekende mogelijkheden. Modern en effectief.


Of met een RISCO Licht en ProSYS, is een modern beveiligingssysteem met een eenvoudige touch bediening en talloze uitbreidingsmogelijkheden. RISCO biedt een totaalpakket aan beveiliging- en veiligheidsoplossingen, denk aan inbraak, overval en brand beveiliging. RISCO is BORG/NCP gecertificeerd. Wanneer deze aangesloten is op een meldkamer zoals SMC of EuroPac, wordt met een geverifieerd alarm de politie rechtstreeks ingeschakeld. Voor een professioneel alarmsysteem, kiest u voor RISCO!


Staat uw systeem hier niet tussen, vraag ons naar de mogelijkheden.


Tevens hebben wij een mooie actie voor u, waarbij u een compleet alarmsysteem met ruim 35% korting kunt aanschaffen!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u ook op zoek naar een gecertificeerd beveiligingssysteem? 

Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan. 

Wilt u meer informatie of advies op maat? 

Neem dan contact met ons op.

Onze experts staan altijd voor u klaar!

Ontvang nieuws, tips en advies

Blijf op de hoogte en schrijf je in met een klik

Your information is safe with us