Optio camerabewaking
Raak nooit meer iets kwijt! Voordelig en betrouwbaar.

Nu met de veiligste verbinding, als eerste in Nederland

Optio by Vista is een Engels camerabewaking systeem dat ontworpen is met eenvoud als uitgangspunt. De eenvoudige aanpak van Optio neemt complexiteit en onoverzichtelijkheid zoals van andere camerabewaking systemen weg. Het Optio camerabewakingssysteem is ideaal als vervanging of uitbreiding van uw verouderde camerabewaking systeem, natuurlijk ook als u op zoek bent naar een nieuw en modern camerabewaking systeem.

Haarscherpe camerabeelden

Vista Optio camerabeveiliging voor iedereen

                        Wederom onderscheiden in Engeland

                        De eenvoud maakt het betrouwbaar

Slim ontwikkeld met alleen de meest populaire functies. Optio biedt een zorgvuldig geselecteerd assortiment om de keuze voor u makkelijker te maken. De Optio camerabewaking systemen zijn geheel naar wens samen te stellen, zo krijgt u het juiste camerasysteem dat bij u past. Het Optio camerabewaking systeem is ideaal voor bedrijven en particulieren.


Optio, ontworpen en geheel ondersteund door Vista, is een geweldige optie voor mensen die een eenvoudige camerabeveiliging oplossing nodig hebben.

Safe Simple Clever

Eenvoud maakt betrouwbaar

  • Haarscherpe beelden 4MP (2560x1440)
  • 's Nachts en overdag de beste beeldkwaliteit
  • Als eerste in Nederland met super veilige verbinding 
  • Snelle, gebruiksvriendelijke app
  • Camera's keuze uit wit en luxe grijs

IPv6 beveiligde internet verbinding

Op een camerabewaking systeem moet u 24 uur per dag kunnen vertrouwen. Het moet altijd werken, waar en wanneer dan ook. Optio is uiterst betrouwbaar. Met de app kunt u de camerabeelden overal live bekijken en ook terugspoelen. Door de strakke vormgeving en de enkele opties, is de app zeer eenvoudig te gebruiken.

Optio is een camerabewaking systeem uit het Verenigd Koninkrijk.

Vraag geheel vrijblijvend een aanbieding

Het Optio camerabewaking systeem is de ideale beveiligingsoplossing voor bedrijven en particulieren. Optio is eenvoudig, betrouwbaar en levert kwaliteit. Dat wilt u toch ook?


Vraag vrijblijvend een aanbieding, advies op maat van een van onze specialisten.