Overvalbeveiliging

Continu toename aantal overvallen

De laatste jaren kennen wij een toename van het aantal woning overvallen en winkel overvallen. Een woning overval is de meest erge vorm van criminaliteit (kan het eigenlijk niet meer genoemd worden). Wij zien jaren later nog dat een overval een enorme impact heeft op een persoon of gezin.

Hoe te beveiligen tegen een overval?

Het risico van bedreiging aan de deur door steeds brutaler wordende criminelen neemt toe. Maar hoe kunt u zich hier tegen beveiligen? Wij adviseren altijd een draadloze overvalknop voor uw veiligheid. U staat hiermee direct in verbinding met de meldkamer.


Uw huidige inbraakbeveiligingssysteem kan eenvoudig uitgebreid worden met een overvalknop. Laat meerdere overvalknoppen in uw woning of bedrijfspand plaatsen. Minimaal één overvalknop naast de voordeur of ingang aangevuld met  een kierstandhouder. Met een stevige kierstandhouder kun je een overval voorkomen

Wij gaan hier niet meer beveiligingstechnieken prijs geven, neem vrijblijvend contact op voor uw maatwerk advies.

Wist u al dat onze aanpak overval bestrijding woningen, door de landelijke politie en project team overval bestrijding, is overgenomen?

Pakket aan maatregelen

De gemiddelde buit bij een overval is €200,-. Het kan iederéén overkomen. Daarom hebben wij een pakket aan maatregelen in het leven geroepen om u te beveiligen tegen overval. Maar vooral het gevoel wat bij deze maatregelen hoort: is een goede nachtrust!


Zie ook dit voorlichtingsfilmpje welke in opdracht van het Ministerie van Justitie en Veiligheid is gemaakt.

De babbeltruc, wees alert en observeer

Ik ben van de bank

‘Ik ben van de bank en heb uw nieuwe bankpas. Ik neem dan de oude pas met uw code erbij in.’

Woont hier Dhr. Pietersen

'Ik ben van de post en heb een aangetekend pakketje voor u. Zou u even willen tekenen'

Babbeltruc wees alert

Vertrouwt u het niet? Vraag de vreemde bezoeker morgen even weer terug te komen!
Verklein het risico op een woning overval

Verklein het risico op een woningoverval

Er komen wel eens onbekenden aan de deur. De meeste mensen hebben goede bedoelingen, maar het is altijd verstandig om voorzichtig te zijn als er een onbekende voor de deur staat. Het komt namelijk voor dat er personen met slechte intenties zijn.

Vraag vrijblijvend naar onze oplossingen

Bent u ook op zoek naar betrouwbare overvalbeveiliging? Aarzel dan niet om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Of wilt meer weten? Neem dan contact met ons op. Onze experts helpen u graag verder.