Panasonic intercom systemen

Blinkt uit in draadloze technologie en DECT

Panasonic biedt verschillende intercom systemen aan. Bekijk wie er aan de deur staat, praat ermee vanaf elke willekeurige plaats in uw woning.


Bekijk hier het aanbod van Panasonic en kijk welk systeem het beste bij uw wensen aansluit. Vindt u het lastig om een keuze te maken? Onze adviseurs helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Draadloos video intercom systeem

Draadloos video intercom systeem


Een video-intercom die draadloze communicatie gebruikt om uw hele huis veilig te houden. De handige sub monitor kan eenvoudig worden uitgevoerd. U kunt bezoekers begroeten vanaf elke plek in het huis. Met dit flexibele systeem kunt u de camera’s en monitoren overal installeren. Een opname functie is mogelijk zodat veiligheid is gewaarborgd, zelfs wanneer u niet thuis bent!

Video intercom smartphone connect

Video intercom smartphone connect


Simpel, overzichtelijk en snel binnen handbereik zien wie er voor uw deur staat.

Met uw Smartphone of tablet kunt u oproepen via de intercom beantwoorden en het elektrische slot aan storen binnen het Wi-Fi bereik. Uw Smartphone of tablet dient als extra monitor! Het Video Intercom Smartphone connect is draadloos en kan binnen het Wi-Fi bereik overal worden bediend.


Maximaal 4 smartphones en/of tablets kunnen op dit systeem worden aangesloten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Hulp nodig met het kiezen van het juiste Panasonic intercom systeem dat bij uw wensen en situatie past? Vraag ons voor advies op maat of vraag vrijblijvend een offerte aan.