Buren Waarschuwing Systeem, ASOS
11 september 2013 
1 min. leestijd

Buren Waarschuwing Systeem, ASOS

ASOS, nieuw en innovatief

Een zeer snel waarschuwing systeem, direct een alarm voor iederéén met een ASOS unit in de buurt. Agressie-Signalering Overval-Signalering systeem. Afgekort ASOS systeem is een werkelijk uniek en innovatief product.

Buren Waarschuwing Systeem, ASOS

Nooit meer Alléén

ASOS simpel in gebruik, geavanceerd in techniek!  U staat nooit meer alléén. De ASOS is een kunstof unit met een alarmknop. Deze kunt u indrukken wanneer er zich een calamiteit voordoet, denk hier bij aan bijvoorbeeld overval, agressie, medische problemen en  brand. Je staat nooit meer alléén.

Toepassingen van ASOS

U kunt de ASOS toepassen in bijvoorbeeld winkelcentra, scholen, ziekenhuizen, gemeentehuizen ed. Neem een winkelcentrum, wanneer u in elke winkel een ASOS  plaatst, zullen deze allemaal draadloos met elkaar in verbinding staan met een maximum van 512 ASOS units in één oproep systeem. Het aantal groepen is onbeperkt. Als er een winkel (bv. HEMA) de alarmknop indrukt, zal er bij elke winkel op de ASOS-unit een alarm afgaan, in de display zal dan HEMA staan. Iedereen in de nabije omgeving weet dan, dat er wat gaande is bij de HEMA, zo kunnen uw buurwinkels kijken wat er aan de hand is en eventueel te hulp schieten of een duidelijk signalement opmaken van een eventuele overvaller of agressor.

ASOS winkelcentra ziekenhuizen scholen

Mobiele alarmknop

De mobiele Alarmknop is een lichtgewicht broekzak formaat Alarmknopje voor in uw zak of met key cord als hals ketting te dragen.   Bereik en installatie Het bereik van ASOS-unit tot ASOS-unit ligt globaal op 50m. Wanneer het bereik net niet gehaald wordt, kunt u er een repeater tussen plaatsen, die het bereik alsnog overbrengt naar de volgende ASOS unit.

Het systeem vereist geen ingewikkelde programmering en dure installatie of bedrading, de

apparaten vinden elkaar automatisch. Er zijn geen verdere service/onderhoud of andere abonnementskosten noodzakelijk.

Buren Waarschuwing Systeem met extra Alarmknop innovatie van eu-sec

Training mogelijk

Wij adviseren, indien gewenst ook een speciale training voor het gebruik van de ASOS met als doel hoe ga ik om met agressie en overval in relatie met een snelle hulp inzet en goed signalement. Deze wordt verzorgt door PD-security, Paul de la Combe over “wat te doen bij agressie en overval”.

Bestel ASOS direct uit voorraad 

Contact en vragen:

[[form id=’1371′]]

Over de schrijver
Specialist in beveiliging. Kan er uren over vertellen. Passie voor de beveiligingstechniek. Maakt het simpel.
Reactie plaatsen