Risco Video Deurbel

Met deze Risco video deurbel bescherm je de voordeur van je woning of bedrijf.
Naadloos geïntegreerd met de Risco cloud in de Risco alarm app, vormt deze video deurbel een aanvulling op de veiligheid aan de voorzijde.

Video deurbel Risco cloudMet de Risco video deurbel kunnen gebruikers altijd en overal Video-oproepen vanaf hun deurbel beantwoorden, zelfs wanneer je niet thuis bent.
Kortom met de bestaande i-Risco app krijg je hiermee ook de controle over de voordeur in beeld spraak en geluid van overal ter wereld.

Detecteer bezoekers, leg ze vast met de ingebouwde camera, beelden worden direct opgeslagen in de SD card. Het stelt je in staat om te communiceren  met bezoekers, pakketbezorgers of het afschrikken van ongewenste indringers.
Met de goed werkende bewegingsdetectie krijg je een melding als er iemand in de buurt van je woning komt. Dit kan je helpen je huis nog veiliger te maken en uw gemoedsrust te verhogen aan de buitenzijde, zelfs wanneer je er niet bent.

EuropeSecurity techniekers hebben na uitvoerig testen, dit product vrijgegeven voor gebruik van de Risco cloud alarm systeem gebruikers.
Profiteer snel van deze waardevolle aanvulling van uw Risco alarm systeem.

Voordelen en belangrijke kenmerken:

Hoogwaardige videoHoogwaardige video
De Risco Video Deurbel legt kristalheldere, high-defenition video vast met een brede kijkhoek van 140 graden. Weet altijd wie er voor de deur staat, als beveiliging of als gemak.

tweeweg audioTweeweg audio
Met een ingebouwde luidspreker microfoon maakt de Risco naadloze tweeweg communicatie met bezoeker mogelijk. Maak real-time gesprekken zelfs als je niet thuis bent, wat een persoonlijk tintje en extra gemoedsrust bied.

Bewegingsdetectie en meldingenBewegingsdetectie en meldingen
Met geavanceerde bewegingsdetectie technologie stuurt deze onmiddellijk meldingen naar je telefoon en zelfs horloge, zodra er beweging wordt waargenomen. Deze functie voegt een extra beveiligingslaag toe.

Bewegingsdetectie en meldingenNachtkijk modes
Uitgerust met infrarood LED's voor een duidelijke zichtbaarheid, zelfs bij weinig licht. Je kunt erop vertrouwen dat je eigendom dag en nacht beschermt is, zonder concessies te doen aan de beeldkwaliteit.

Naadloze integratieEenvoudige installatie
EuropeSecurity kan deze Risco video deurbel moeiteloos configureren op de Risco cloud app. Ontworpen voor snelle installatie, enkel via de bestaande deurbel bekabeling en gebruik makende van de WiFi verbinding. Vanaf dat moment ontvang je de meldingen op je i-Risco app.


Vraag ons gerust voor nog veel meer informatie.
Contact




Over de schrijver
Specialist in beveiliging. Kan er uren over vertellen. Passie voor de beveiligingstechniek. Maakt het simpel.
Reactie plaatsen