Cameramanager by Panasonic
27 juni 2014 
3 min. leestijd

Cameramanager by Panasonic

Cameramanager van Panasonic

Een bewegings-, audio- of infrarooddetectie laat je camera automatisch opnemen in de cloud

EuropeSecurity is officieel partner van Panasonic. Panasonic is dé vertrouwde wereldleider in videobewaking oplossingen. Veiligheid is een basisbehoefte. Daarom maakt men gebruik van beveiligingscamera’s. Om deze zo effectief mogelijk in te zetten, heb je een gemakkelijke en betaalbare oplossing nodig. Een oplossing die je helpt om je videobeelden te beheren en die laat weten wanneer er iets aan de hand is. Panasonic biedt deze oplossing,  met Cameramanager go!

Hoe werkt het?

Cameramanager verbindt huidige beveiligingscamera’s met de cloud. Automatisch en zonder handmatige installaties. U kunt uw camera’s en beelden beheren op uw computer, smartphone en tablet en u kunt gebruik maken van de software om push-notificaties te ontvangen wanneer beweging, geluid of warmte wordt gedetecteerd.

Abonnementen

Er zijn 3 verschillende abonnementen. Ze verschillen in duur van de cloud opslag en kwaliteit van de opgenomen beelden. Afhankelijk van uw wens kiest u voor 24 uur, 7 dagen of 30 dagen cloud opslag en een opname van kwaliteit tot Full HD. Het abonnement heeft een looptijd van één maand. Aan het eind van deze maand wordt je abonnement automatisch verlengt met een maand. Je kunt het abonnement altijd up- en downgraden. De eerste maand is helemaal gratis!

Onderstaande prijs is per camera.

Prijzen cameramanager

Live kijken

Met Cameramanager kun je je ogen op belangrijke dingen houden via je PC, smartphone of tablet. Een bewegings-, audio- of infrarooddetectie laat je camera automatisch opnemen in de cloud.

Cloudopslag

Cloudopslag

Cameramanager helpt bij het beheren van je IP-camera’s, en maakt hierbij volledig gebruik van de cloud. Naast videomanagement in de cloud biedt Cameramanager ook video-opslag tot Full HD (1080p). Door het gebruik van de nieuwste technologieën zoals H.264 is er een zeer stabiel en streng beveiligd HD cloudopslagplatform ontwikkeld.

Voor Cameramanager systemen is er minimaal 256Kb upload snelheid nodig, per camera! Test hier uw internet snelheid.

Camerabewaking in de cloud

Detectie

De opzet van Cameramanager is zeer eenvoudig! Je wilt geen tijd verspillen, daarom is de installatie zo makkelijk mogelijk. De camera’s op je netwerk worden automatisch herkend.

1. Sluit de camera aan (bekabeld of via WiFi)
2. Voeg de camera toe aan je account met de installatie-wizzard, de software detecteert de aangesloten camera’s
3. Binnen 60 seconden ben je klaar om te beveiligen, opnames worden veilig opgeslagen in de cloud
4. Overal en altijd ben je beveiligd en je hebt altijd toegang tot je bedrijf, winkel, kantoor of huis

VoordelenCameramanager in de Cloud

  • Omdat de beelden zijn opgeslagen in de cloud, is er lokaal geen opname apparatuur aanwezig. Wordt er dan toch ingebroken, dan kan de dief er niet met de opnamen vandoor
  • De kosteninvestering van een traditionele oplossing zijn hoog. Cameramanager go! is al mogelijk voor een laag maandelijks bedrag.
  • Door het opslaan van videobeelden in de cloud heeft de klant overal ter wereld toegang tot zijn beelden en zijn camera’s.

Bekijk hier de flyers van Panasonic Cameramanager Cloud Camera,  Panasonic 360° Camera,  Panasonic Wi-Fi Camera

BeveiligingDetectie

Door het gebruik van de zeer streng en beveiligde datacentrum kunnen wij nu garanderen dat corruptie of gestolen data tot het verleden behoort.

Meer informatie?

Heeft u vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Wij helpen u graag verder.
Wilt u meer  informatie over Cameramanager? Bekijk dan de pagina Camerabewaking in de Cloud!

Cameramanager in de Cloud

Contact en vragen:

[[form id=’1371′]]

Over de schrijver
Specialist in beveiliging. Kan er uren over vertellen. Passie voor de beveiligingstechniek. Maakt het simpel.
Reactie plaatsen