EuropeSecurity: al 10 jaar een veilig gevoel
12 mei 2012 
1 min. leestijd

EuropeSecurity: al 10 jaar een veilig gevoel

Jubileum gevierd met uitbreiding assortiment en openstelling op zaterdag

DENEKAMPEuropeSecurity, een technisch beveiligingsbedrijf voor zowel de zakelijke als de particuliere
markt, bestaat in mei 10 jaar. In die tien jaar is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de beveiligingsbranche. 


Timmerman heeft voordat hij zijn zaak in Denekamp begon, ruime ervaring opgedaan als beveiligings monteur bij onder andere Lips. Zijn wens om mensen te professioneel te adviseren over beveiligingsmiddelen was tien jaar geleden reden om een eigen zaak op te richten. Inmiddels is het klantenbestand zeer divers en levert EuropeSecurity het nieuwste van het nieuwste op het gebied van beveiliging. Om zijn tienjarig bestaan te vieren, breidt EuropeSecurity haar assortiment uit. Ook gaat het bedrijf iedere zaterdag open om mensen gratis van goede veiligheidsadviezen te voorzien.

Goede voorzorgsmaatregelen

Het nieuwste hulpmiddel in de strijd tegen inbrekers is de GuardCam. Deze camera detecteert beweging en zorgt via een ingebouwde luidspreker en led-verlichting voor een schrikreactie bij inbrekers. Vervolgens drukt de camera foto’s af van betreffende persoon. Een uiterst effectief middel om zowel schrik aan te jagen als herkenning van de inbreker te bewerkstelligen. Timmerman: “Het hang- en sluitwerk hebben de meeste mensen sinds het politiekeurmerk in 1998 wel goed voor elkaar. Daar ben je er echter nog niet mee. Goede camera’s, zeker die met ingebouwde luidspreker, verhoogt de pakkans, of beter, beschermt tegen een geplande inbraak. De GuardCam kan 60.000 foto’s of 720 filmpjes aan en dat voor nog geen 200 euro. Ik heb in mijn lange loopbaan nog niet eerder een zo’n goed product gezien qua prijs en kwaliteit. Ik kan iedereen zo’n camera aanbevelen, want de sporen die een inbraak bij mensen achterlaat, zijn vaak jaren later nog merkbaar. De criminaliteit is harder geworden, dus zorg dat je er zo goed als mogelijk tegen gewapend bent.”

Openstelling zaterdag EuropeSecurity

Om de iederéén te bedanken voor het gestelde vertrouwen de afgelopen jaren, stelt EuropeSecurity haar deuren vanaf mei iedere zaterdag open. Tijdens deze dagen kan deskundig advies worden ingewonnen op het gebied van veiligheid. Ook zijn de diverse beveiligingsmiddelen te bekijken en eventueel uit te testen. Het advies is gratis in te winnen bij Timmerman en zijn medewerkers.

Contact en vragen:

[[form id=’1371′]]

Over de schrijver
Specialist in beveiliging. Kan er uren over vertellen. Passie voor de beveiligingstechniek. Maakt het simpel.
Reactie plaatsen