EuropeSecurity bij Serious Request
17 december 2012 
1 min. leestijd

EuropeSecurity bij Serious Request

Let’s cycle for the Babies!3FM Serious request,, SR2012

Europesecurity sponsort!
Op 20 december 2012 is er een mega Cylcing marathon, voor Serious Request! Stap op uw spinningbike en doe mee aan deze aantrekkelijke 6 uur durende fietstocht die bol staat van muziek, entertainment en show! Laat u helemaal gaan en spin till you drop!

Waar
De Cyclingmarathon vindt plaats voor de Bijenkorf in een overdekte tent van 450 m2. Er zal plaats zijn voor +/- 100 spinningfietsen en een groot podium. 6 presenters zullen hier een fantastisch programma voor u neer zetten van 15:00 tot 21:00 uur. Er zal worden gezorgd voor een hapje en drankje tijdens de marathon en u krijgt een T-shirt na inschrijving.

Waar doen we het voor?
3FM Serious Request 2012 vraagt dit jaar aandacht voor de allerkleinsten: Miljoenen baby’s die hulp nodig hebben om te kunnen blijven leven. Een ramp die wereldwijd elk jaar 5,5 miljoen slachtoffertjes maakt en het gevolg is van gebrek aan medische zorg en begeleiding. De drie DJ’s in het Glazen Huis in Enschede gaan van 18 december t/m 24 december alles doen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de aanpak van deze stille ramp. Wij willen hier samen met jullie graag een bijdrage aan leveren doormiddel van de Cycling Marathon!

Laat u zelf sponsoren!
Om het streefbedrag te halen, heeft Europesecurity alle hulp nodig! De kosten zijn per fiets 50,-. Laat u zich voor deze activiteit sponsoren door uw werkgever, familie,vrienden en kennissen! Mocht uw werkgever een bijdrage leveren, dan kunnen wij als tegenprestatie meerdere vormen van promotie aanbieden deze dag. Voor meer informatie kunt u terecht bij de receptie.

Schrijf u zo snel mogelijk in voor de beste plaatsen!
Voor inschrijving kunt u gebruik maken van onderstaand formulier of u kunt zich inschrijven bij de receptie van Clubfit Enschede. Na inschrijving ontvangt u meer toelichting en informatie over dit evenement!

Wij hopen dat u net zo enthousiast bent als wij en hopen met z’n allen een mooi bedrag op te halen!

Contact en vragen:

[[form id=’1371′]]

Over de schrijver
Specialist in beveiliging. Kan er uren over vertellen. Passie voor de beveiligingstechniek. Maakt het simpel.
Reactie plaatsen