Gemeente Dinkelland gestart met WhatsApp Buurtpreventie
15 november 2017 
0 min. leestijd

Gemeente Dinkelland gestart met WhatsApp Buurtpreventie

Tegenwoordig maakt iedereen gebruik van WhatsApp-groepen. Ook steeds meer buurten starten een WhatsApp-groep, niet alleen om informatie door te geven maar ook om een oogje in het zeil te houden in de straat. Gemeente Dinkelland en de politie juichen dit initiatief ook maar al te graag toe. WhatsApp is een handig middel om relatief snel en eenvoudig buurtbewoners te kunnen bereiken. En dus kunnen we verdachte situaties snel melden. Het wordt daardoor voor ongenode gasten een stuk lastiger om hun slag te slaan!

WhatsApp Buurtpreventie Nederland en België (WABP)

WABP is opgericht op 1 juni 2015 en staat sinds 28 juli 2017 geregistreerd als Stichting WABP. WABP draagt zorg voor de zichtbaarheid en vindbaarheid van de beheerders van een Alarm App Groep in heel Nederland en België.

Maakt uw buurt al gebruik van de WhatsApp Buurtpreventie?

Een bijdrage leveren aan de veiligheid en leefbaarheid in uw straat, buurt of wijk? Meld de WhatsApp-groep van uw buurt aan! Ga naar groep-aanmelden-wijzigen en volg de stappen.

Kijk meteen even of uw buurt al staat geregistreerd!

Beveilig uw woonhuis

Heeft u geen beveiligingssysteem maar wilt u uw woonhuis beter beveiligen? Wij hebben een aantal tips voor u! Lees ze hier.

Contact en vragen:

[[form id=’1371′]]

 

Over de schrijver
Specialist in beveiliging. Kan er uren over vertellen. Passie voor de beveiligingstechniek. Maakt het simpel.
Reactie plaatsen