Huisbeveiliging tijdens de donkere wintermaanden
06 november 2014 
2 min. leestijd

Huisbeveiliging tijdens de donkere wintermaanden

Maak het de inbrekers niet makkelijk

De klok is verzet. We gaan de donkere wintermaanden in. De feestdagen staan weer voor de deur. De tijd waarin je vaak gezellig bij familie en vrienden bent. Maar ook de tijd waarin de meeste inbraken worden gepleegd. Je bent minder op straat, waardoor er minder zicht is op verdachte situatie. Inbrekers zien aan de onverlichte woningen dat bewoners niet thuis zijn. Daarom huisbeveiliging.

Om te voorkomen dat inbrekers tijdens deze donkere dagen hun oog op uw woning laat vallen, kunt u er zelf voor zorgen dat u het deze inbrekers niet te makkelijk maakt!

Tips en Advies voor uw woonhuis

Hieronder een aantal  tips en advies voor uw woonhuis.

V
Sluit al uw ramen en deuren!

Wanneer de ramen en deuren niet goed op slot zijn of dicht zit, is het voor de inbreker gemakkelijk binnen te komen. Met een stuk hard plastic wordt de sleuf van het slot terug gedrukt of de deurklink wordt met een ijzeren kledinghanger door de brievenbus bewogen. Ook is het belangrijk dat de sleutel niet in het slot zit. Inbrekers kunnen door het boren van een gat, met een voorwerp de sleutel omdraaien.

 

V

Woonhuisbeveiliging tijdens de wintermaanden
Lichten aan, ook wanneer u niet thuis bent!

Wanneer het licht aan is, ook wanneer u niet thuis bent, laat u een bewoonde indruk achter. Laat een aantal lichten branden, dit kunt u regelen met een tijdschakelaar. Denk ook aan de bovenverdieping. Hiermee zet u inbrekers op het verkeerde been. Ook is buitenverlichting belangrijk. Buitenverlichting, oftewel Schrikverlichting, schrikt inbrekers af omdat ze niet graag in het “licht” staan.

 

V
Wie staat er voor de deur?

Het komt tegenwoordig vaker voor dat er onbekende personen met minder goede intentie uw huis proberen binnen te komen door middel van een babbeltruc. Deze mensen doen zich heel zielig voor om binnen te komen en om stiekem geld te gappen en andere kostbaarheden. Of iemand houdt je bij de voordeur aan de praat en ondertussen gaat een tweede onbekend persoon via de achtertuin je huis binnen. Het is dus verstandig om eerst goed te kijken voordat u open doet. Gebruik hiervoor een intercom, kierstandhouder, een raam of een deurspion.

Woonhuisbeveiliging tijdens wintermaanden

 

 

 

Meer Beveiliging Tips en Advies?

Voor meer informatie kunt u terecht bij onze experts op het gebied van woonhuisbeveiliging.
Aarzel niet en neem gerust contact met ons op.

 

Wat geeft jou een gevoel van veiligheid?

Laat het ons weten @EuropeSecurity.
Schrijf een review onderaan de pagina!

Contact en vragen:

[[form id=’1371′]]

 

Over de schrijver
Specialist in beveiliging. Kan er uren over vertellen. Passie voor de beveiligingstechniek. Maakt het simpel.
Reactie plaatsen