Inbrekers passen hun inbraaktijd aan
07 februari 2014 
1 min. leestijd

Inbrekers passen hun inbraaktijd aan

Hoe kun je inbrekers afschrikken?

Inbrekers passen hun inbraaktijd aan. ‘S nachts is het vaak te link voor inbrekers om nog hun slag te gaan slaan. Ze hebben hun inbraak-tijd aangepast naar de vooravond. Nietsvermoedende burgers zitten dan vaak uit te buiken bij het Journaal, mocht er dan iets lawaai van boven komen dan denkt men niet dat het inbrekers zijn omdat het nog maar de vooravond is.

Een paar handige tips die u kunt gaan toepassen.

Woonhuisbeveiliging Tip 1

Laat te allen tijde een lichtje branden in uw woonhuis. Dit, om een bewoonde indruk achter te laten. De meeste inbrekers zijn gelegenheidsinbrekers. Gelegenheidsinbrekers zijn inbrekers die huizen langsrijden en bekijken of er ergens geen licht brand en geen mensen aanwezig zijn. Om vervolgens hun slag te gaan slaan. Onze tip, kies voor tijdschakelaars achter uw verlichting.

 Woonhuisbeveiliging Tip 2

Iedereen bewaart wel waardevolle spullen op de slaapkamer, dit is uw natuurlijke habitat en u denkt dat het hier bij u s nachts wel vertrouwd ligt.  Maar in de vooravond bent u er niet? Berg daarom ook uw waardevolle spullen Hoe kun je inbrekers afschrikkengoed op. Zie onze pagina kluizen in de webshop.

Met een al niet te groot bedrag komt u al goed weg met uw waardevolle spullen.

Woonhuisbeveiliging Tip 3

Leg geen sleutels onder bloempotten, deurmatten of andere potjes. Inbrekers zijn zeker niet dom. Als u een sleutel buiten verstop zal die in 80% van de gevallen zeker gevonden worden door de inbreker. Onze tip hier is om Masterlock kluis buiten aan de muur. In deze Masterlock kunt u uw sleutels makkelijk opbergen en u geeft de inbreker geen kans om de sleutel tot uw woonhuis te verschaffen.

Woonhuisbeveiliging Tip 4

Zorg voor goede buitenverlichting ofwel schrikverlichting. De meeste mensen hebben natuurlijk al wel buitenverlichting met detectie. In bepaalde gevallen is dit genoeg. Maar wilt u buitenverlichting met camera en geluid? Dan is de Guard-Cam LED een perfecte oplossing. Dit all-in-one beveiligingssysteem is zeer geavanceerd. Mocht er een gast komen die u niet wilt, dan springt het schriklicht aan, de camera gaat lopen en u kunt een persoonlijke boodschap inspreken naar deze gast.
Bekijk onze webshop voor nog veel meer tips.

U kunt voor kleine bedragen veel doen!

Bel gerust met onze beveiligingsexperts voor gratis advies op maat.

0541 – 352952

Contact en vragen:

[[form id=’1371′]]

Over de schrijver
Specialist in beveiliging. Kan er uren over vertellen. Passie voor de beveiligingstechniek. Maakt het simpel.
Reactie plaatsen