Introductie van ASOS

Agressie Signalering Overval Signalering (ASOS)

ASOS, een vroeg waarschuwingssysteem voor agressie en overval in winkels, winkelcentra, scholen en ziekenhuizen. Security distributor eu-sec heeft het zelf ontwikkelde ASOS-systeem op de markt gebracht.

ASOS winkelcentra ziekenhuizen scholen

Toepassing ASOS

Het ASOS- systeem zendt een bericht naar andere ASOS-units zodra er op de hulpknop gedrukt wordt. Daarbij wordt gebruik gemaakt van een draadloos verbindingssysteem. Elke unit van ASOS heeft zijn eigen identiteit en ingang status.

Op alle Buren Waarschuwing Systeem, ASOSaangesloten units verschijnt de identiteit van de hulpaanvrager. Het is niet nodig om een complexe programmering of tijdrovende installatie uit te voeren, het systeem is onderhoud- en abonnementsvrij en zelf configurerend. Iedere unit heeft een eigen signaal wat gebruikt kan worden voor afstand bedienbare doeleinden. Ook zijn er meerdere uitbreidingsopties beschikbaar zoals een mobiele alarmknop.

Nooit meer alleen met het ASOS-systeem

Het ASOS-systeem, ook wel het Buren Waarschuwing Systeem genoemd, geeft direct alarm voor iedereen met een ASOS-unit in de buurt. Het verhoogt de sociale controle.

Uitbreidingsmogelijkheden

Het ASOS-systeem is uit te breiden met onder andere een GSM-module, mobiele alarmknop en een repeater.

De beveiligingsoplossing voor winkelcentra, ziekenhuizen en scholen.

De sociale controle en veiligheid ook bij u verhogen?

Voor meer informatie en beveiligingsadvies, neem contact op. Wij bieden o.a. ook een speciale cursus, opleiding aan om het maximale uit de ASOS te halen.

Contact en vragen:

[[form id=’1371′]]

Over de schrijver
Specialist in beveiliging. Kan er uren over vertellen. Passie voor de beveiligingstechniek. Maakt het simpel.
Reactie plaatsen