Panasonic Camerabewaking

De passende beveiligingscamera voor iedereen

Panasonic bouwt voort op de ervaring van de afgelopen 50 jaar die is opgedaan met bewijskrachtige bewakingsopnames van de hoogste beeldkwaliteit in alle omstandigheden. In het complete assortiment vindt u altijd een passende beveiligingsoplossing!

Panasonic biedt toonaangevende oplossingen voor het vastleggen, opnemen, bekijken, beheren en veiligheid van video’s te analyseren. Of uw uitdaging weinig licht is, een hoog contrast, trilling of beweging, Panasonic biedt geavanceerde videobewaking producten die 24 uur per dag waar-beeld leveren en IP oplossingen met IP camera’s.

4K voor de echte professionals onder ons

Ultra scherpe beelden, zelfs tijdens het inzoomen blijven de kleinste details helder en  haarscherp. De True 4K bewakingscamera's van Panasonic hebben extreme condities. De True K dome is ideaal voor buitentoepassingen, zoals kruispunten, luchthavens en parkeerplaatsen. Bovendien is de 4K camera vandalisme-, weer- en schokbestendig. Een gebied waar veel camera's nodig zijn om het hele gebied in beeld te brengen? Waarbij je 4 bewakingscamera’s nodig hebt, heb je met één 4K 360° camera voldoende overzicht over alle hoeken! Een groot voordeel dus: De 4K totaaloplossing verlaagt de bewakingskosten. Er wordt bespaart op installatie, bekabeling, netwerk en onderhoud!


Lees ook:

Hoe kunstmatige intelligentie de veiligheid vergroot. KI van Panasonic vergroot het nut van videobewakingssystemen aanzienlijk. Met deze oplossing kunnen gebruikers dankzij deze technologie aanzienlijk efficiënter en effectiever hun werk kunnen doen en hoe videobewakingssystemen zinvol worden voor toepassingen waarin ze voorheen nauwelijks te gebruiken waren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Panasonic camerabewaking heeft een passende beveiligingsoplossing voor iedereen. Vraag ons naar de mogelijkheden. Maak een afspraak met één van onze adviseurs voor advies op maat.