arrow_drop_up arrow_drop_down

Politie-inzet bij een inbraakalarm

Alles over politie-inzet bij een inbraakalarm

Wanneer wordt de politie ingezet?

Om politie-inzet te krijgen bij een inbraakalarm, moet u aan een aantal voorwaarden voldoen. Wanneer u in het bezit bent van een alarmsysteem en er twee of meer detectoren in alarm komen, wordt de politie rechtstreeks ingeschakeld. Dit is een geverifieerd alarm!

Voorwaarden aan uw alarmsysteem

Uw alarmsysteem moet aan een aantal voorwaarden voldoen. Uw inbraakbeveiliging-systeem moet gecertificeerd zijn en aangesloten zijn op een meldkamer zoals SMC of Europac. Ook moet uw inbraakbeveiliging systeem jaarlijks onderhouden worden door een BORG NCP Kiwa erkend beveiligingsbedrijf.

Prior 1

De politie werkt de melding van geverifieerd alarm af met prior 1, dit betekent de snelst mogelijke politie inzet. Zij rijden met zwaailampen en sirenes waar nodig.

Politie-inzet met het beveiligingssysteem van RISCO

RISCO is een modern beveiligingssysteem met een eenvoudige touch bediening en talloze uitbreidingsmogelijkheden. RISCO biedt een totaalpakket aan beveiliging- en veiligheidsoplossingen, denk aan inbraak, overval en brand beveiliging. RISCO is BORG/NCP gecertificeerd. Wanneer deze aangesloten is op een meldkamer zoals SMC of EuroPac, wordt met een geverifieerd alarm de politie rechtstreeks ingeschakeld. Voor een professioneel alarmsysteem, kiest u voor RISCO!


Tevens hebben wij een mooie actie voor u waarbij u een compleet alarmsysteem met ruim 25% korting kunt aanschaffen!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bent u op zoek naar een geverifieerd alarmsysteem? Dan bent u bij EuropeSecurity aan het juiste adres! Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wilt u meer informatie of advies op maat? Neem dan contact met ons op. Onze experts helpen u graag verder!

Wij gebruiken cookies