Borg NCP Kiwa Erkend beveiligingsbedrijf

EuropeSecurity is een officieel BORG NCP erkend beveiligingsbedrijf (Nationaal Centrum voor Preventie).

Na een uitvoerige voorbereiding en de daarop volgende jaarlijkse audit, is EuropeSecurity al sinds 2002 als eerste in de regio gecertificeerd als BORG erkend, beveiliging bedrijf.


Voor installatie en onderhoud van beveiligingssystemen wordt aangeraden te werken met gecertificeerde beveiligingsbedrijven. EuropeSecurity is zo’n gecertificeerd beveiligingsbedrijf. 

Bent u op zoek naar een in de beveiligingstechniek gespecialiseerd installatiebedrijf of wilt u meer informatie? Dan kunt u direct contact opnemen. Onze experts helpen u graag verder.

0541-352 952

Certificering

BORG Technisch beveiligingsbedrijf (deelgebied 1, 2 en 3)

Het BORG Technisch beveiligingsbedrijf mag elektronische én bouwkundige maatregelen in alle risicoklassen aanbrengen. Het vereiste diploma is TBV. Als zowel de alarminstallatie, als de bouwkundige beveiligingsmaatregelen aan de eisen voldoen, verstrekt het gecertificeerde bedrijf een BORG Beveiligingscertificaat.


Indien alleen de alarminstallatie aan de eisen van een elektronisch niveau voldoet verstrekt het gecertificeerde bedrijf een BORG Opleveringsbewijs alarminstallatie.

Brandbeveiliging installatie- en onderhoud partner

EuropeSecurity is een Lobeco Fire + Security gecertificeerd brandbeveiliging installatie- en onderhoud partner. Dit biedt u en ons vele voordelen, in het spinnenweb van regels en overheden. Met grote besparingen tot gevolg. EuropeSecurity ontwerpt, levert, installeert en onderhoudt gecertificeerde systemen voor snelle branddetectie.


Onze awards

Met trots mochten wij ons in 2015 het ‘beste beveiligingsbedrijf van Nederland’ noemen. In het bijzijn van de gedeputeerde van provincie Overijssel, de burgemeester en de wethouder van gemeente Dinkelland, werd de Corporate Excellence Award 2015 in ontvangst genomen.


EuropeSecurity is voor de tweede jaar op rij in de prijzen gevallen. Onlangs hebben wij het Innovation & Excellence Award 2016 in ontvangst mogen nemen. EuropeSecurity wordt hiermee geëerd om haar innovativiteit en vooruitstrevendheid. Continu worden nieuwe technologieën toegepast en nieuwe producten toegevoegd aan het assortiment.

Partners EuropeSecurity

IP partner van Panasonic

EuropeSecurty is IP partner van Panasonic. Panasonic levert top kwaliteit en biedt beveiligingsoplossingen voor het vastleggen, opnemen, bekijken, beheren en veiligheid van camerabeelden.

Partner van Kenniscentrum Noodverlichting

uropeSecurity is partner van Kenniscentrum Noodverlichting. Samen met Kenniscentrum Noodverlichting willen we graag meer bewustzijn voor veiligheid in gebouwen creëren.