Prymos brandblusser in spuitbusformaat
18 december 2013 
1 min. leestijd

Prymos brandblusser in spuitbusformaat

Prymos brandblusser, de Vrouw-vriendelijke brandblusser

 

Prymos introduceert nu een brandblusser in spuitbusformaat geschikt voor nagenoeg alle beginnende branden thuis of op kantoor.

Was er al een brandblusser voor de beginnende branden, voor vaste stoffen en vloeistoffen, nu is de brandblusser verreikt met de mogelijkheid om zelfs ook frituurvet branden te blussen!

Deze nieuwe serie brandblussers is gecertificeerd voor het blussen van vaste stoffen, frituurvet-branden en elektriciteits-branden. Deze brandblusser kan hierdoor bijna elke beginnende brand aan en zo ernstige gevolgen van brand in de kiem smoren.

Onbekend maakt onbemind

Toch is het raar dat minder dan 3% van de Nederlanders een werkende of geschikte brandblusser in huis heeft. Ook weet bijna niemand hoe deze, als er dan brand uitbreekt, snel gebruikt moet worden. Al helemaal niet voor welke type branden de blusser dan geschikt is. Daarom is er in brandbeveiliging nu de Prymos universele blusser bijgekomen.

 

Iederéén kan een brand blussen

De Prymos brandblusser is nog geen 30 cm hoog. In nood direct paraat. Werkt als een haarspray bus. Doordat (bijna) iedereen met de werking hiervan bekend is, is deze brandblusser simpel en snel te gebruiken. Dat is van Vlam in pan blus je met de universele blusser van Prymoslevensbelang, want een snelle reactie zorgt ervoor dat er geen kostbare tijd verloren gaat en de brand zich niet verder kan uitbreiden. Maar uniek is ook, dat Prymos gebruik maakt van de nieuwe Micro-Fog-Technology (MFT®). Hierdoor heeft dit kleine exemplaar een aantal aspecten die vergelijkbaar zijn met een grote brandblusser. Omdat Prymos werkt met schuim en niet met poeder is de schade bij gebruik voor de omgeving minimaal.

 

Goedgekeurd voor Nederland

De Prymos brandblusser is 100% veilig. Het product is getest en goedgekeurd door diverse instellingen, waaronder de Nederlandse KIWA en NCP Keurmerk. Ook diverse Brandweerkorpsen en verzekeringsmaatschappijen bevelen de Prymos brandblusser aan. Verkrijgbaarheid Prymos brandblusser in de webwinkel.

Meer informatie neem contact op!

Contact en vragen:

[[form id=’1371′]]

 

Over de schrijver
Specialist in beveiliging. Kan er uren over vertellen. Passie voor de beveiligingstechniek. Maakt het simpel.
Reactie plaatsen