Schuur inbraken

EuropeSecurity heeft een betaalbare en vooral effectieve oplossing voor mensen en bedrijven die willen voorkomen dat ze de dupe worden van schuur inbraken zoals in Noordoost Twente.

Landbouwers beveiligings pakket

Landbouwers beveiligings pakket

Anti schuur inbraken

Het is met de Guardcam Led, een nieuw apparaat dat een lamp, bewegingssensor, camera, recorder en luidspreker aan boord heeft, mogelijk om inbrekers en dieven met veel licht en waarschuwingen af te schrikken en letterlijk in beeld te brengen.

Verkoop-adviseur Wouter Bos zegt dat EuropeSecurity met de introductie van dit geïmporteerde en effectieve produkt inspeelt op de behoefte aan meer preventie, het voorkomen van diefstal van dure apparaten uit schuren.

Dat dit een groot probleem is blijkt wel uit het feit dat de gemeenten Dinkelland en Tubbergen in samenwerking met de politie informatiebijeenkomsten voor verontruste bewoners uit de buitengebieden houden. Een mooi initiatief vindt EuropeSecurity, maar dat is volgens Bos pas effectief als er een vervolg op komt.
Wij zijn daarbij behulpzaam door de levering van een compleet pakket, dat bestaat uit alle noodzakelijke apparatuur om het de dieven zo moeilijk mogelijk te maken. Wie handig is kan alles zelf installeren, maar degenen die daar advies en hulp bij willen hebben, krijgen bezoek aan huis’’, legt Bos uit.
De techniek is inmiddels zo ver ontwikkeld dat het mogelijk is om maatwerk te leveren. De klant krijgt de beveiligingsapparatuur die geheel is toegespitst op zijn specifieke situatie. Mocht blijken dat een lamp met bewegingscensor en het maken van opnamen van de verdachte niet toereikend zijn, kan Europe Security ook apparatuur leveren die het beveiligingsniveau verder vergroten.

EuropeSecurity heeft de oplossing voor het probleem dat de kwaliteit van de beelden vaak belabberd is. In het assortiment zitten camera’s die alles uiterst scherp registreren, waardoor er een duidelijk signalement van de daders beschikbaar is.
>Eigenaren die ook tijdens hun afwezigheid de vinger aan de pols willen houden kunnen desgewenst de beelden van passanten naar hun mobieltje gestuurd krijgen. Dit stelt hen in staat om de buren en eventueel de politie te alarmeren. Op die manier wordt de pakkans aanmerkelijk vergroot, waardoor inbrekers en dieven een straatje om gaan of nooit meer terug komen.

Kortom, wie zich effectief wil ‘wapenen’ tegen schuurinbraken kan daarvoor terecht bij Europe Security, het bedrijf dat betaalbare en effectieve apparatuur levert aan bedrijven en particulieren die niet bestolen willen worden.

Over de schrijver
Specialist in beveiliging. Kan er uren over vertellen. Passie voor de beveiligingstechniek. Maakt het simpel.
Reactie plaatsen