Sleutelkluisjes, welke zijn eigenlijk wel veilig?
23 september 2014 
2 min. leestijd

Sleutelkluisjes, welke zijn eigenlijk wel veilig?

Sleutelkluisjes welke zijn eigenlijk wel veilig? Deze vraag krijgen wij vaak van de thuiszorg instanties.

Hoe snel kun je een sleutelkluisje openen?

“Je kunt het zo veilig maken als je zelf wilt.” Begin augustus 2014 stond er in De Twentsche courant Tubantia een artikel over sleutelkluisjes. Met daarin dat er bij een 79-jarige Enschedeër  het complete sleutelkastje van de muur is gerukt. Welke sleutelkluisje is dan wel veilig en betrouwbaar?

Masterlock 5415Masterlock

In de wereld van de sleutelkluisjes is het merk Masterlock een zeer bekende naam. Dit merk heeft de goedkope varianten maar ook zeker de dure betere varianten. De goedkope versie van dit sleutelkluisje is echter zo te openen. Op internet zijn genoeg filmpjes te vinden hoe je dat moet doen. Met een hamer is het kastje zo van de muur gerukt.

De duurdere versie daarentegen kun je rustig met een hamer of een ander voorwerp op slaan, maar deze gaat écht niet snel open, daar ben je minimaal zolang mee bezig als een deur openbreken, en het maakt erg veel lawaai om deze te openen.

Licht, Lawaai en Lange duur dat zijn de ingrediënten waarmee een crimineel ernstig rekening houdt!

Hoe snel kun je een Masterlock sleutelkluisje openen? Bekijk het filmpje!

Sleutelkluis Squire Stronghold Keysafe, als beste getest!

Squire Stronghold Keysafe sleutelkluisjes

De ontwikkelingen rondom de sleutelkluizen staan niet stil. De Squire Stronghold Keysafe is op dit moment de sterkste sleutelkluis op de markt.  De Stronghold Keysafe, voorzien van  een 5-cijferige code, is een zeer stevige en robuuste sleutelkluis en de perfecte vervanger voor de bloempot.

De Squire Stronghold Keysafe geeft snellere toegang in noodgevallen. Tevens is deze best geteste sleutelkluis ook ideaal te gebruiken voor vakantiehuisjes, pension of BB’s. Ook gebruiksvriendelijk voor kinderen. De sleutelkluis van Squire is zowel in Engeland als door ons als beste getest.

Met 10 jaar fabrieksgarantie de beste keuze!

Bekijk de specificaties

Squire Stronghold Keysafe sleutelkluis

Tips sleutelkluisjes

Bespaar niet op beveiliging

Het begint bij het bevestigen, dit is bijzonder belangrijk om hier goed aandacht aan te besteden. Met schroeven en pluggen kun je deze goed bevestigen, echter is het extra verlijmen nog beter.  Bespaar niet op inbraakbeveiliging, het is de bedoeling dat het ú uiteindelijk geld oplevert!

Uit zicht plaatsen

Daarbij is het ook belangrijk dat de sleutelkluis uit zicht bevestigd wordt,  zoals de masterlock 5415. Zorgverleners vinden het makkelijker als het in zicht is want dan hoeven ze niet te zoeken. Maar dit is onveilig, het brengt mensen op ideeën!

Zorg dus dat het uit zicht geplaatst wordt en het op een veilige plek zit. Je kunt het uiteindelijk zo veilig maken als je zelf wilt!

Beveiliging Tips en Advies

Een goed advies over inbraakbeveiliging speelt hierbij ook een belangrijke rol. Het is niet zo maar iets, het is voor je eigen veiligheid. Mensen zijn soms te gemakzuchtig en kopen vaak bij bouwmarkten. Voor goed en degelijk beveiliging tips en advies kun je het beste bij een expert terecht. Dit geldt ook voor Camerabewaking, Hang en Sluitwerk, inbraakdetectie en Schrikverlichting.

Meer beveiliging advies?

Wacht niet en voorkom dit! Neem contact met ons op!
De experts van EuropeSecurity helpen u graag verder.

Contact en vragen:

[[form id=’1371′]]

Over de schrijver
Specialist in beveiliging. Kan er uren over vertellen. Passie voor de beveiligingstechniek. Maakt het simpel.
Angelique
Door

Angelique

op 22 Aug 2015

Door het verhaal wat rond ging over het makkelijk losbreken van sleutelkluisjes heb ik bewust gekozen om een sleutelkluisje te kopen bij een professioneel bedrijf in plaats van bij de bouwmarkt, in dit geval bij EuropeSecurity. Ik ben er erg blij mee. Ik hoef me nu geen zorgen meer te maken dat mijn sleutels worden gestolen en dat er kan worden ingebroken. Ik heb goede advies gekregen over waar ik het beste het sleutelkluisje kan plaatsen en hoe je het moet bevestigen. Uitstekende service. Bedankt!

Team EuropeSecurity
Door

Team EuropeSecurity

op 10 Feb 2017

Beste Angelique,
Dat vinden wij fijn om te horen! Een tevreden klant telt voor 2! U hoeft zich zeker geen zorgen meer te maken of uw sleutels worden gestolen. In de Masterlock 5415 of de sleutelkluis van LIPS zijn uw sleutels veilig opgeborgen.
Voor meer advies kunt u altijd contact opnemen.
Met vriendelijke groet, Team EuropeSecurity

Mw.L.de Jonge
Door

Mw.L.de Jonge

op 31 Jan 2017

ik heb via verzorgingshuis Pniel van CSI een persoonsalarmering gekocht 1 buiten en 1 binnen. Is dit wel veilig?

Team EuropeSecurity
Door

Team EuropeSecurity

op 10 Feb 2017

Beste mevrouw de Jonge,
Voldoet dit product aan uw wensen? Geeft het product u een veilig gevoel? Onze experts kunnen u precies vertellen wat passend is in uw situatie. Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen: 0541 - 352 952 https://europesecurity.nl/contact/
" rel="nofollow" target="_blank">https://europesecurity.nl/contact/">https://europesecurity.nl/contact/
Met vriendelijke groet, Team EuropeSecurity

Reinout
Door

Reinout

op 16 Aug 2017

quote site: De goedkope versie van dit sleutelkluisje is echter zo te openen. Op internet zijn genoeg filmpjes te vinden hoe je dat moet doen. Met een hamer is het kastje zo van de muur gerukt". --> Dus ik naar jullie webshop en zie dezelfde goedkope versies van 30/40 euro????? I'm confused. welke zijn wel goed dan (inhoudt van1 sleutel is genoeg).

Helena
Door

Helena

op 23 Aug 2019

Tot nu toe zijn ALLE sleutelkluisjes zó van de muur te slaan of breken met een koevoet. De enige waar het niet bij lukte was een kluisje dat met een SLEUTEL cilinderslot geopend moest worden om bij de verborgen SLEUTEL te geraken. Nou, die sla je dus niet d'r af maar open je door de kern te verwijderen via de Bulgaarse methode. M.a.w......................wat is nou ECHT een goede sleutelkluis???

Team EuropeSecurity
Door

Team EuropeSecurity

op 23 Aug 2019

Beste Helena,
Ik hoorde van mijn collega dat jullie elkaar al hebben gesproken. De Squire Stronghold sleutelkluis is de beste keuze en is uitgebreid getest. Voor meer informatie over de Squire Stronghold sleutelkluis kunt u hier kijken: https://shop.europesecurity.nl/Sleutelkluis-Squire-Stronghold-Keysafe" rel="nofollow">https://shop.europesecurity.nl/Sleutelkluis-Squire-Stronghold-Keysafe
Mocht u nog meer vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.
Met vriendelijke groet, Team EuropeSecurity

jan
Door

jan

op 18 Jan 2024

wij van wc-eend

Reactie plaatsen