Uw huis gratis beveiligd
23 februari 2013 
1 min. leestijd

Uw huis gratis beveiligd

DENEKAMP – Een beveiligingsspecialist biedt samen met de krant een slachtoffer van een Stop de inbreker, inbraakbeveiliging, tubantiawoninginbraak gratis beveiliging aan.

Pas na een inbraak worden slachtoffers wakker. Het huis moet worden beveiligd en wel nu. Het is een begrijpelijke gedachte, zeker als je beseft dat iemand die een inbraak heeft meegemaakt vier keer zoveel kans heeft om weer slachtoffer te worden.

Maar hoe beveilig je je huis zonder er een fort van te maken? Welk bedrijf kan ik vertrouwen? Wat zijn de beste middelen? Hoe houd ik de kosten binnen de perken?

 

Om antwoord op die vragen te kunnen krijgen, zijn wij op zoek naar mensen uit deze regio die recent een inbraak hebben meegemaakt en hun woning beschikbaar willen stellen voor een beveiligingsadvies.

Anti woninginbraak beveiligingsvoorzieningen

En dat niet alleen: het huis wordt ook nog eens gratis voorzien van de noodzakelijke beveiligingsvoorzieningen. Dat kan inbraakwerend hang- en sluitwerk zijn, een geïntegreerd camera-, licht- en geluidssysteem maar ook een fullservice alarmeringsinstallatie als dat de oplossing zou blijken te zijn.

De installatie hiervan is gratis inclusief een meldkamer- en onderhoudsabonnement voor het eerste jaar. Na deze periode komen deze kosten voor rekening van de bewoners.

De Twentsche Courant Tubantia heeft hierover afspraken gemaakt met beveiligingsspecialist EuropeSecurity uit Denekamp. Directeur Emiel Timmerman reageerde meteen enthousiast over het idee om een slachtoffer te helpen.

Wat de beste oplossing voor de specifieke woning is, wordt ter plekke door directeur Timmerman van EuropeSecurity bepaald. Deze biedt de woningbeveiliging gratis aan en begint met het controleren van de woning op inbraakgevoelige plekken.

Daarbij zijn behalve de bewoners ook een verslaggever en fotograafaanwezig. Wie mee doet, komt dus met naam en gezicht in deze krant. Dat is de enige voorwaarde van onze kant. We gaan ervan uit dat het preventieve effect van een verslag groter is als de betrokken personen een gezicht en een naam hebben.

Meteen na de inspectie wordt bepaald welke ingrepen nodig zijn en die worden vervolgens direct, op dezelfde dag, uitgevoerd. Van het proces doen we verslag in de krant en op de website. De uitvoering en begeleiding zijn geheel in handen van EuropeSecurity.

Meer Advies en Contact
Voor meer advies of speciale vragen neem gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder.
Ontvang Gratis: Beveiliging Nieuws Tips en Advies

Contact en vragen:

[[form id=’1371′]]

Over de schrijver
Specialist in beveiliging. Kan er uren over vertellen. Passie voor de beveiligingstechniek. Maakt het simpel.
Reactie plaatsen