Waarom Opsporing Verzocht slechte Bewakings-Camera beelden gebruikt
18 januari 2014 
2 min. leestijd

Waarom Opsporing Verzocht slechte Bewakings-Camera beelden gebruikt

Waarom Bewakings-Camera beelden vaak slecht zijn

Dagelijks krijgen wij vragen of opmerkingen over de slechte bewakingscamera beelden bij het populaire televisie programma opsporing verzocht.

Hoe kan het toch dat de beelden zo slecht zijn, en dat je haast niemand kunt herkennen. De beelden zwart/wit zijn of dat er weer een petje in beeld was. Wij zien hier toch scherpe beelden welke we eigenlijk nooit op TV zien. Dit zeggen mensen als ze in het Business center van EuropeSecurity zijn. Dat zou toch niet mogen kunnen vraagt men zich dan af.

Ja dat klopt zou niet mogen kunnen, maar het is helaas wel de realiteit. Wij van EuropeSecurity zijn in Nederlend vooruitstrevend in CameraBewaking. Onze kennis is erg hoog waardoor wij uiterst scherpe beelden kunnen produceren, uit onze geïnstalleerde CameraBewakings systemen.

SlechteCamera beelden Opsporing Verzocht

Voorbeeld van Slechte Camera beelden Opsporing Verzocht

Ik weet niet wat voor werk of specialisme U heeft, maar in Uw vakgebied, waar U alle kennis van heeft, is waarschijnlijk wel hetzelfde aan de hand. Ook in Uw vakgebied, zijn er mensen, specialisten, bedrijven welke aantoonbaar meer kennis in huis hebben en ook echt beter zijn. Dit kan allerlei oorzaken hebben, vinden we nu even niet interessant. Dus.

Hoe herken je een vakman

Waar het om gaat is dat je investeert in een product, zoals camerabewaking waarvan je zelf geen vakkennis genoeg van hebt- en deze door de vakman laat verzorgen. Nu blijkt dat een vakman niet altijd een vakman is. Grote vraag nu is “hoe herken je een vakman?” Je zou deze kunnen herkennen aan eerder geleverd werk maar vooral aan de kennis, welke kennis deze vakman wil of kan delen. Stel een paar simpele vragen waardoor je in de gaten krijgt of deze echt kennis van zaken heeft, maar vooral gemotiveerd is om een topproduct voor zijn klant te willen en kunnen leveren.

Prijs is vaak de doorslag

Zoals zo-vaak is de prijs van de gebruikte apparatuur vaak doorslag-gevend, of de camerabeelden onder alle omstandig heden ook scherp, duidelijk en objecten herkenbaar in beeld zijn.
Hier kom ik meteen weer terug op vakkennis en ervaring van de vakman. Als je goed kijkt naar Bewakings-Camera beelden en erg kritisch goed kijkt, zie je vaak verbluffend kleine details welke wel erg simpel door afstelling en een beetje logisch denken, te verhelpen of te verbeteren zijn.
Stel je de apparatuur ook nog eens perfect af, gebruik je de juiste apparatuur, bij de juiste omstandigheden, dan heb je al een aardige beeldkwaliteit te pakken.

Het kan altijd beter

Juiste apparatuur op de goede-plek is 1. Vooruitgang in techniek willen toepassen is 2. Zelf ontwikkelen en testen is 3. Logisch is nu, EuropeSecurity wil alléén maar 4 en 4 staat voor een tevreden klant met de perfecte oplossing voor zijn of haar explicite probleem.

Kort samen gevat

De prijs van de apparatuur, de kennis en ervaring van de Vakman en juiste afstelling, bepalen de beeldkwaliteit van de uiteindelijke Bewakings-Camera beelden. Waarover dus dagelijks vragen en opmerkingen komen.

Laat je eens vrijblijvend voorlichten door ons team, vraag vrijblijvend een second opinion aan. Laat Uw bestaande bewakingscamera systeem eens door ons inspecteren. Laat Uw Camerabewakings offerte door ons inspecteren op mogelijke tekortkomingen. Doe iets en vraag, vragen staat vrij. Je zult versteld staan, dat je vaak met een paar simpele ingrepen, al veel resultaat kunt halen.

Zo hoort het te zijn:

Bekijk hier onder opnamesCameraBewaking met Full HD door HD-sdi technonogy

BewakingsCamera voorbeeld 1
BewakingsCamera voorbeeld 2
BewakingsCamera voorbeeld 3

BewakingsCamera voorbeeld 4

Contact en vragen:

[[form id=’1371′]]

Over de schrijver
Specialist in beveiliging. Kan er uren over vertellen. Passie voor de beveiligingstechniek. Maakt het simpel.
Reactie plaatsen