EuropeSecurity wint innovatie prijs
20 september 2016 
2 min. leestijd

EuropeSecurity wint innovatie prijs

Persbericht 

EuropeSecurity wint Innovation & Excellence Award

Denekamp – 20 september 2016
 

EuropeSecurity uit Denekamp is winnaar van de Innovation & Excellence Award in beveiliging systemen Nederland. Met deze bijzondere prijs wordt het beveiligingsbedrijf geëerd om haar innovativiteit en vooruitstrevendheid. Na ontvangst van de award overhandigde Emiel Timmerman, oprichter en eigenaar van EuropeSecurity, de award aan zijn werknemers als blijk van dank eCorporate_LiveWire_2016_Innovation_and__Excellence_Awards_EuropeSecurity_2n waardering.

Met de Innovation & Excellence Award wordt EuropeSecurity voor het tweede jaar op rij geprezen voor haar innovativiteit en vooruitstrevendheid. Innovatief is het beveiligingsbedrijf zeker. Continue worden nieuwe technologieën toegepast en nieuwe producten toegevoegd aan het assortiment.

InnovatiefEuropeSecurity wint Innovatie prijs

Voorbeeld hiervan zijn nieuwe moderne beveiligingsoplossingen. “Onze beveiligingssystemen spelen volledig in op de hedendaagse vraag: eenvoudige bediening, volledig draadloos én met handige smartphone app. Nu al beperkt leverbaar in diverse uitvoeringen, afhankelijk van de wensen van de klant.” vertelt Emiel Timmerman. Ook Qulu, een geniaal nieuw softwaresysteem voor camerabewaking, en de 4K bewakingssystemen zijn voorbeelden van EuropeSecurity’s innovatief ingerichte assortiment.

De Innovation & Excellence Award

Met het winnen van de prestigieuze Award hoort EuropeSecurity thuis in een rij vooraanstaande bedrijven. Andere winnaars zijn onder andere Uber, Riot Games, Google, Microsoft en Airbnb. De Innovation & Excellence Award wordt ieder jaar uitgereikt aan bedrijven die hun vakgebied transformeren en vernieuwing nastreven. Van de ontwikkeling en toepassing van vooraanstaande technologieën tot het creëren van vernieuwende strategieën.

EuropeSecurityEmiel met prijs innovation excellence

EuropeSecurity is in 2002 opgericht door Emiel Timmerman en is sindsdien uitgegroeid tot een professionele onderneming met een focus op veiligheid. Van inbraakdetectie systemen, brandbeveiliging en camera identificatie-observatie systemen tot  kluizen, safes en toegangscontrole systemen.

Een van de speerpunten van het bedrijf is om de situatie van de klant uitvoerig te beoordelen en vervolgens ‘out of the box’ te denken om zo tot de best passende technische oplossing te komen. Hierbij worden de nieuwste innovaties en trends nauwlettend in de gaten gehouden.

EuropeSecurity verkozen tot Beste Technische Beveiligingsbedrijf 2015

“Wij zijn er enorm trots op dat we onszelf het ‘Beste Technische Beveiligingsbedrijf van Nederland‘ mogen noemen’, vertelt Emiel Timmerman. “Hiermee heeft de jury nog eens extra onderstreept waar wij voor staan: innovatie en veiligheid Award Winner kleinop het hoogste niveau.

Met het winnen van de prestigieuze award wist EuropeSecurity twaalf andere genomineerden te passeren.

Lees het hele artikel.

Wij willen de beste blijven

Het is natuurlijk fantastisch om deze prijzen te winnen, hier zijn wij voor altijd trots op. De lat is hiermee hoog gelegd en wij zullen er alles aan doen om de beste te blijven. In advies, innovaties,  service en aandacht voor u.

Advies op maat voor u

Wilt u advies op maat of meer informatie over onze beveiligingsoplossingen.

Contact en vragen:

[[form id=’1371′]]

Over de schrijver
Specialist in beveiliging. Kan er uren over vertellen. Passie voor de beveiligingstechniek. Maakt het simpel.
Henk en Rita
Door

Henk en Rita

op 30 Sep 2016

Proficiat!! Wij sliepen dankzij jullie alarm behoorlijk goed. Nu jullie deze prijs hebben gewonnen kom ik gewoon m'n bed niet meer uit! Nogmaals onze gelukwensen. Henk en Rita

Han van der Eijk
Door

Han van der Eijk

op 07 Oct 2016

Gefeliciteerd, mooi hoor!

Emiel
Door

Emiel

op 15 Oct 2016

Iederéén bedankt voor de hartverwarmende reacties! Wij zijn er trots op en werken eraan om met nog meer innovaties op de markt te komen voor jullie veiligheid. Team EuropeSecurity

Reactie plaatsen