EuropeSecurity verkozen tot Beste Technische Beveiligingsbedrijf
19 december 2015 
3 min. leestijd

EuropeSecurity verkozen tot Beste Technische Beveiligingsbedrijf

De Corporate Excellence Award 2015 voor ‘Best in Technical Security Solutions – Netherlands‘ werd afgelopen woensdag in het bijzijn van Hester Maij, gedeputeerde van provincie Overijssel, Roel Cazemier, burgemeester van de gemeente Dinkelland en Eric Kleissen, wethouder van de gemeente Dinkelland, overhandigd aan Emiel Timmerman.

Beste Technische Beveiligingsbedrijf

“Wij zijn er enorm trots op dat we onszelf het ‘Beste Technische Beveiligingsbedrijf van Nederland‘ mogen noemen’, vertelt Timmerman. “Hiermee heeft de jury nog eens extra onderstreept waar wij voor staan: innovatie en veiligheid op het hoogste niveau.

European Corporate Excellence Award 2015Award Winner

Met het winnen van de prestigieuze award wist EuropeSecurity twaalf andere genomineerden te passeren. Van de in totaal dertien genomineerden gingen er vijf door naar de finale.

Deze vijf bedrijven werden op basis van verschillende criteria beoordeeld door een internationaal onderzoeksteam uit Engeland.Een vakkundige jury riep EuropeSecurity vervolgens uit tot de eindwinnaar. De jury van de European Corporate Excellence Award lette hierbij voornamelijk op innovatie, prestatie en klantbetrokkenheid.

Beste Technische BeveiligingsbedrijfBeste Technische Beveiligingsbedrijf

EuropeSecurity

EuropeSecurity is op 1 mei 2002 opgericht door Emiel Timmerman en is sindsdien uitgegroeid tot een professionele onderneming met een focus op veiligheid. Van Inbraakdetectie systemen, Brandbeveiliging en Camera identificatie observatie systemen tot Kluizen, Safes en Toegangscontrole systemen .

De nieuwste innovaties en trends worden nauwlettend in de gaten gehouden. Zo gaat Emiel Timmerman de hele wereld over om  verschillende beveiligingsbeurzen te bezoeken. De nieuwe innovaties worden vervolgens geïntegreerd met de dagelijkse werkzaamheden van EuropeSecurity. Ook de werknemers zitten bovenop de nieuwste en beste technieken door constante bijscholing.

“Het is onze filosofie dat je elke dag iets aan jezelf en je manier van werken kunt verbeteren. Het is erg leuk om te zien dat onze instelling beloond wordt met een award als deze”, zegt Emiel Timmerman.

Beste Technische Beveiligingsbedrijf_MG_0094

Tijdens de kerstborrel op vrijdag 18 december heeft Emiel Timmerman de award overgedragen aan het personeel van EuropeSecurity en haar relaties. “Want zonder vertrouwen van jullie kunnen wij nooit onze innovaties toepassen”, aldus Timmerman.

Voor het gehele artikel van EuropeSecurity en de andere winnaars bekijkt u het magazine European Corporate Excellence Award 2015!

Uitzending gemist?

Emiel Timmerman was te gast bij Twente wordt Wakker van TwenteFM. Luister de gehele uitzending.

Innovation & Excellence Award 2016Corporate_LiveWire_2016_Innovation_and__Excellence_Awards_EuropeSecurity

EuropeSecurity is ook winnaar van de Innovation & Excellence Award 2016! Met de Innovation & Excellence Award wordt EuropeSecurity voor het tweede jaar op rij geprezen voor haar innovativiteit en vooruitstrevendheid. Voorbeeld hiervan zijn nieuwe moderne beveiligingsoplossingen.

Met het winnen van de prestigieuze Award hoort EuropeSecurity thuis in een rij vooraanstaande bedrijven. Andere winnaars zijn onder andere Uber, Riot Games, Google, Microsoft en Airbnb. Lees het hele artikel.

Bedankt voor uw vertrouwen!

Hartelijk dank voor uw vertrouwen in EuropeSecurity. Zie producten voor de beste acht productgroepen. Wilt u gratis advies en/of vrijblijvend een offerte aanvragen? Onze experts helpen u graag verder.

Contact en vragen:

[[form id=’1371′]]

Over de schrijver
Specialist in beveiliging. Kan er uren over vertellen. Passie voor de beveiligingstechniek. Maakt het simpel.
frank grotenhuis
Door

frank grotenhuis

op 24 Dec 2015

Emiel Gefeliciteerd met deze award die jullie hebben binnengehaald, mooie prestatie.

Reactie plaatsen