InbraakAlarm Systeem: waar moet ik op letten?
13 oktober 2013 
1 min. leestijd

InbraakAlarm Systeem: waar moet ik op letten?

InbraakAlarm Systeem is een prima InbraakBeveiliging

Veel mensen willen wat doen aan inbraakbeveiliging voor het woonhuis of bedrijf, maar weten niet precies waar zij voor aanschaf van een inbraakalarmsysteem op moeten letten. Ik ga hier in een korte uitleg wat over vertellen.

Goed hang- en sluitwerk is belangrijk

De eerste vraag wat je je moet stellen is: “Wat is er te halen voor een inbreker?” Je moet weten dat een gemiddelde buit € 200 euro is. Bij de meeste woonhuizen en bedrijven is dit nogal een keer bij elkaar geraapt.  Zorg dus voor degelijk hang- en sluitwerk rondom je woonhuis of bedrijfspand.

Zie meer hierover bij tips en advies:
Beveiliging tips en advies Woonhuis
Beveiliging tips en advies Bedrijven

Wat is de verzekerde waarde van de diefstalgevoelige goederen?    

De verzekerde waarde van de diefstalgevoelige goederen bepaalt de beveiligingsmaatregelen welke je moet nemen om tot een gecertificeerd alarm systeem te komen.

Bij de keuze van het alarm systeem is het belangrijk om vooraf te weten waar het inbraakalarm systeem als eerste wordt uit- en als laatste wordt ingeschakeld.

Zorg voor een 100% geheime pincode voor je alarm systeem

Let er op dat elke gebruiker zijn eigen 100% geheime pincode kan gebruiken. Dit is belangrijk om achteraf geen problemen te krijgen met dubbel gebruik van te éénvoudige pincodes. Veel alarmsystemen hebben echter niet de mogelijkheid deze 100% geheim te houden omdat deze soms zichtbaar gemaakt kunnen worden. (vraag hier naar)

Zorg voor een goede meldkamer aansluiting, zodat dat bij een inbraak melding de politie rechtstreeks gebeld wordt. Dit is een perfecte methode van inbraakbeveiliging.

Met de juiste beveiligings maatregelen verlaag je de kans op een inbraak aanzienlijk, dit kan zelfs oplopen tot 80 – 90%. Vergroot de pakkans van een dader en bovenal de nachtrust in je leven.

Vraag onze specialisten

Gratis Advies of vragen, neem gerust Contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder.

Contact en vragen:

[[form id=’1371′]]

Over de schrijver
Specialist in beveiliging. Kan er uren over vertellen. Passie voor de beveiligingstechniek. Maakt het simpel.
Reactie plaatsen