Panasonic lanceert 4K-bewakingssysteem
06 juni 2015 
1 min. leestijd

Panasonic lanceert 4K-bewakingssysteem

Panasonic lanceert haar eerste True 4K dome camera en de 4K-portfolio wordt nu ook uitgebreid met een 4K-netwerkvideorecorder en 4K-videowandschermen! Kostenbesparend en betere en scherpere beelden!


Totaalkosten bewakingssysteem gehalveerd

De nieuwe True 4K-bewakingscamera (WV-SFV781L) brengt een gebied in beeld dat vier keer zo groot is dan bij de 1080p- camera’s en negen keer zo groot dan de 720p-camera’s.  De bewakingscamera bestrijkt twee tot drie keer de afstand van respectievelijke 1080p- en 720- camera’s. Hierdoor worden de totaalkosten gehalveerd.WV-SFV781L-dome-camera-300x283

De kant-en-klare 4K totaaloplossing  verlaagt de totale bewakingskosten met 50%. De Panasonic 4K-camera heeft de beeldkwaliteit en het bereik van vier Full HD-camera’s.

“Wanneer rekening wordt gehouden met beugels, kabelwerk, muurbevestigingen en andere operationele kosten die komen kijken bij de installatie van een CCTV-camera, kan overschakelen naar 4K de kosten aanzienlijk verminderen”, aldus Gerald Figols, Europees Hoofd van Product Marketing, Panasonic Security.

Voldoende overzicht met één 4K bewakingscamera

“Voor een grote parkeerplaats van een winkelcentrum bijvoorbeeld, heeft men de bewakingscamera nodig voor zowel automodel-, kleur- en nummerplaatherkenning als bewaking van mensen. Voor een parkeerplaats van 50.000 m2 zouden in totaal 70 HD-camera’s nodig zijn om alles in beeld te kunnen brengen, terwijl er slechts 21 Panasonic 4K-camera’s voor nodig zijn. Hierdoor heeft de bewaking aanzienlijk minder hardware te beheren en te onderhouden”, aldus Figols.

In een treincoupé heb je dan geen 4 camera’s meer nodig, maar heb je met één 4K 360° camera voldoende overzicht over alle hoeken.

Gratis advies op maat?

Voor meer informatie over 4K en Panasonic kijkt u op onze website.
Vrijblijvend een offerte aanvragen en gratis advies?

Contact en vragen:

[[form id=’1371′]]

Over de schrijver
Specialist in beveiliging. Kan er uren over vertellen. Passie voor de beveiligingstechniek. Maakt het simpel.
Reactie plaatsen