EuropeSecurity al 15 jaar voor velen de vertrouwde beveiligingsspecialist
19 mei 2017 
2 min. leestijd

EuropeSecurity al 15 jaar voor velen de vertrouwde beveiligingsspecialist

Hoera! Wij bestaan 15 jaar!

Wat 15 jaar geleden begon aan huis, is uitgegroeid tot een uitermate professioneel technisch beveiligingsbedrijf dat in heel Nederland opereert.

We mogen trots zijn op wat we in deze 15 jaar hebben bereikt. Ons klantenbestand is inmiddels zeer divers. Steeds meer grote bedrijven, zorginstellingen en fabrieken maar ook particulieren hebben ons in vertrouwen genomen.

De nieuwste innovaties en trends voor de beste kwaliteit

Al jaren houden we de nieuwste innovaties en trends nauwlettend in de gaten om zo de beste kwaliteit te bieden. Emiel Timmerman gaat de hele wereld over om verschillende beveiligingsbeurzen te bezoeken. In 2016 hebben we daarom de Innovation & Excellence Awards in ontvangst mogen nemen. Met deze award werd EuropeSecurity voor het tweede jaar op rij geprezen voor haar innovativiteit, vooruitstrevendheid en veiligheid op het hoogste niveau. Eerder in 2015 werd EuropeSecurity uitgeroepen tot ‘Beste technische beveiligingsbedrijf van Nederland’.

 

“Het is onze filosofie dat je elke dag iets aan jezelf en je manier van werken kunt verbeteren. Het is erg leuk om te zien dat onze instelling beloond wordt met een award als deze twee”, aldus Emiel Timmerman. Onze werknemers beschikken dan ook over de nieuwste en beste technieken en worden constant bijgeschoold.

Innoverende productenqulu

Qulu is één van onze meest innoverende producten. Qulu is een software en hardware platform voor IP bewakingscamera’s. Alle bewakingscamera’s staan door deze software met elkaar in verbinding. Wanneer een camera kortsluiting krijgt o.i.d., dan wordt dit opgevangen door een andere bewakingscamera.

De opnames die zijn gemaakt met deze camera worden automatisch opgeslagen. Bij cloud recording betaal je €9,95, met qulu is dat gratis! Het bekijken en exporteren van camerabeelden is nog nooit zo effectief geweest. Het kost minder tijd en met minder camera’s is het beeldbereik net zo groot of zelfs groter.

EuropeSecurity trakteert!

Omdat we 15 jaar bestaan willen wij jou trakteren. Voor onze Facebook-vrienden hebben we een mooie actie. Iedere maand geven wij onder de Likers een robot beveiligingslamp weg t.w.v. €150,-! Wij komen zelf het kado langsbrengen, daar hoef jij je in ieder geval geen zorgen over te maken! Houd onze Facebookpagina’s in de gaten voor meer leuke acties!

Out of the box

Eén van de speerpunten van EuropeSecurity is om de situatie van onze klanten uitvoerig te beoordelen en vervolgens ‘out of the box’ te denken om zo tot de best passende technische oplossing te komen. Zo hopen wij de komende jaren nog meer tevreden klanten een veilig gevoel te geven.

Namens het team van EuropeSecurity bedanken wij jou voor het gestelde vertrouwen in deze 15 jaar! Op naar de volgende!

Contact en vragen:

[[form id=’1371′]]

Over de schrijver
Specialist in beveiliging. Kan er uren over vertellen. Passie voor de beveiligingstechniek. Maakt het simpel.
Reactie plaatsen