Tot vijf keer scherpere camerabeelden met Full HD camerabewaking
06 februari 2018 
1 min. leestijd

Tot vijf keer scherpere camerabeelden met Full HD camerabewaking

De camerabeelden die we gewend zijn van Opsporing Verzocht, behoren tot het verleden. Maak kennis met Full HD. Full HD kunnen we vergelijken met de haarscherpe Full HD beelden die we kennen van onze televisie. Dus geen onduidelijke beelden meer, maar tot vijf keer scherpere camerabeelden.

Full-HD camera beelden voor opsporing geschikt

De Full HD camerabeelden zijn van Broadcast kwaliteit, 1080p resolutie. Elk klein detail is haarscherp. Nummerborden zijn van een afstand duidelijk af te lezen en bewegend beeld heb je nog nooit zo scherp gezien. Het niet herkennen van (ongenode) personen is verledentijd.

Bespaar niet op camerabewaking

Goede camerabewaking komt van een vakman. Kies niet zomaar voor een bewakingscamera, maar laat je goed adviseren. Wij van EuropeSecurity zeggen altijd: ‘bespaar niet op een camerabewakingssysteem, het is de bedoeling dat het jou uiteindelijk geld oplevert’. Goedkoop is duurkoop. De beeldkwaliteit wordt bepaald door de prijs van het apparatuur, de kennis en ervaring van de vakman en de juiste afstelling. EuropeSecurity, pioneer in camerabewaking, heeft dit dankzij de inzet van onze specialisten voor jou binnen handbereik.

Xeno Nitro, linksonder op de afbeelding te zien, is de perfecte veiligheidsoplossing voor ieder huishouden, maar ook voor bedrijven. Deze Full HD camerabewakingssysteem geeft ook in het donker haarscherpe beelden. Ook Vista, rechtsonder op de afbeelding, biedt camerabeelden met Full HD-kwaliteit.

Bekijk hier de nachtbeelden van Xeno in Full HD.

Xeno Camerabewaking Full HD Vista camerabewaking VKR2-3MPEFEDre Full HD

Via smartphone beelden bekijken

Ben je van huis en wil je weten wat er in en rondom je woning en/of bedrijf gebeurt? Bekijk de haarscherpe Full HD beelden ook via een app op je smartphone. Het maakt niet uit waar je bent, je hebt overal en altijd toegang tot de camerabeelden van je camerabewakingssysteem.

Camerabewaking met Full HD

Jouw bedrijf goed beveiligen? Kies voor een Full HD bewakingscamera en laat niets meer aan het toeval over! Laat je vrijblijvend adviseren door onze experts.

Contact en vragen:

[[form id=’1371′]]

Over de schrijver
Specialist in beveiliging. Kan er uren over vertellen. Passie voor de beveiligingstechniek. Maakt het simpel.
Reactie plaatsen