RISCO LightSYS beveiligingsoplossingen

Eindeloze mogelijkheden, één beveiligingsoplossing

Eindeloze mogelijkheden, één beveiligingsoplossing! De LightSYS van RISCO is een professioneel hybride alarmsysteem voor woningen en bedrijven. Dit systeem biedt u nog meer! Dit alarmsysteem is flexibel, betrouwbaar en eenvoudig te installeren.


Slaap vanaf nu altijd rustig, dit alarmsysteem is uw ideale oppas, dag en nacht. Bied bescherming tegen inbraak, overval, brand en heeft domotica oplossingen.

Uitbreidingsmogelijkheden

Het alarmsysteem van RISCO is uit te breiden met onder andere detectoren, sirenes, extra keypads (bediendelen), draadloze PIR-detectoren, zone-uitbreidingen, VUpoint video streaming en IP camera’s. De LightSYS heeft eindeloze mogelijkheden, bekijk het hier! Met het ccv BORG gecertificeerd beveiligingssysteem heeft u doormelding naar de meldkamer, voor politie-inzet bij inbraak. De RISCO LightSYS is tot klasse 2, voor de hogere klassen wordt de RISCO ProSYS aanbevolen.

Smartphone app iRISCO

RISCO heeft een smartphone applicatie die gebruikers op afstand toegang biedt tot het beveiligingssysteem en het logboek. Ook het in- en uitschakelen kan via de app worden geregeld.Voordelen van RISCO LightSYS

  • Eenvoudig in gebruik
  • Degelijk en betrouwbaar
  • Strak en modern design (keuze uit zwart en wit touch bedieneel)
  • Vele uitbreidingsmogelijkheden
  • Van afstand te bedienen met handige app
  • Alarmsysteem voor zowel woningen als bedrijven te gebruiken
  • Slaap vanaf nu altijd veilig

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Meer informatie en gratis advies over RISCO LightSYS? Vraag een vrijblijvende offerte aan, wij helpen u graag verder. Een afspraak maken met één van onze adviseurs voor advies op maat kan natuurlijk ook.