Is jouw woonhuis klaar voor de donkere dagen?
22 november 2017 
1 min. leestijd

Is jouw woonhuis klaar voor de donkere dagen?

De tijd is verzet. Dat betekent dat de dagen weer korter en donkerder worden. Dat betekent ook dat jouw woonhuis eerder een doelwit is voor inbrekers. Inbraakbeveiliging is dus geen overbodige luxe! Hoe beveiligd is jouw woonhuis eigenlijk?

5 handige en professionele tips om je woonhuis te beveiligen tijdens de donkere dagen

#1: Wees alert.
Zie je een verdachte situatie? Meld het direct en voorkom dat een ongenode gast zijn slag kan slaan. Hoe? Start met WhatsApp Buurtpreventie! De snelste en eenvoudigste manier om verdachte situaties te melden.

WhatsApp Buurtpreventie

Halve profielcilinder 8061** SKG gecertificeerd

#2: Sluit alle ramen en deuren met veilige sloten.
Alleen al met het plaatsen van goed hang- en sluitwerk kun jij de kans op inbraak verkleinen. Voorzie elke deur van een gecertificeerd veiligheidsslot. Met deze halve profielcilinder SKG gecertificeerd, 3 minuten zwaar inbraakwerend, maak je al het verschil.

#3: Vervang buitenverlichting door schrikverlichting
Schrikverlichting, oftewel een buitenlamp met ingebouwde bewakingscamera en recorder, schrikt ongenode gasten af. Wanneer er beweging wordt gedetecteerd, springt het felle licht aan en start de video-opname. Bekijk de opgenomen beelden live of achteraf met de ingebouwde SD card. Met deze buitenlamp met camera kun jij goedkoop je woonhuis beveiligen!

Buitenlamp met camera

#4: Laat een bewoonde indruk achter.
Ga je de deur uit? Laat dan een lamp aan. Een woonhuis met een bewoonde indruk is voor een inbreker niet aantrekkelijk. Ook wanneer je deze winter op (wintersport)vakantie gaat, kun je deze tip goed gebruiken!

#5: Beveilig je woonhuis met een alarmsysteem.
Met een professioneel inbraakdetectie systeem neemt de kans op inbraak met 90% af. Bij EuropeSecurity ben je verzekerd van een betaalbaar en degelijk alarmsysteem. De investering levert jou uiteindelijk geld op. Het geeft je niet alleen een veilig gevoel, het geeft je ook een goede nachtrust!

RISCO beveiligingsoplossingen

Deze tips geven wij niet zomaar. Het is, vooral in deze periode, van belang dat je huis goed beveiligd is!

Persoonlijk advies op maat? Maak een afspraak met onze experts!

Contact en vragen:

[[form id=’1371′]]

Over de schrijver
Specialist in beveiliging. Kan er uren over vertellen. Passie voor de beveiligingstechniek. Maakt het simpel.
Reactie plaatsen