Safety Guard GPS Tracker detecteert uw eigendommen
10 oktober 2015 
3 min. leestijd

Safety Guard GPS Tracker detecteert uw eigendommen

Vind uw eigendommen terug met Dantracker Safety Guard GPS!
De ultieme beveiliging voor uw fiets, auto, bestelwagen of zelfs het gehele wagenpark. Installeer de app en u vindt binnen no time uw (gestolen) spullen weer!

Dantracker Safety Guard GPSSafety Guard GPS Tracker detecteert uw eigendommen 1

De Safety Guard GPS bestaat uit meerdere soorten GPS trackers:
Het GPS systeem, de voertuig-tracker, de fiets-tracker en de GPS Secure (beveiliging tegen diefstal). De GPS tracker heeft een vorm van een “stijltang”. De Safety Guard GPS is er speciaal voor gemaakt om uw eigendommen te detecteren.
De batterij van de Safety Guard GPS gaat maar liefst 10 jaar mee!

gps systeem

Abonnement Safety Guard GPS

Bij alle GPS trackers is een abonnement noodzakelijk. Dit abonnement heeft u nodig om vervolgens via uw computer of via de app, de locatie van uw eigendom te detecteren. Daarvoor moet u zich eerst registeren op www.dantracker.com als ‘new customer’. Vervolgens kunt u kiezen uit verschillende abonnementen. Wanneer u alle stappen heeft gevolgd is uw GPS tracker geregistreerd.

Hoe werkt het?

Wanneer uw GPS tracker is geregistreerd en uw abonnement actief is, moet u de GPS tracker meer dan 5 seconden schudden om hem te activeren. Ook kunt u hem op een vensterbank zetten om de activering te versnellen. Per mail ontvangt u een bevestiging wanneer de tracker is geactiveerd. Leg de GPS tracker op een geschikte plek, zoals hieronder op de afbeelding wordt laten zien. Zorg dat het antennelogo op de tracker naar boven wijst en omhoog staat tijdens de installatie en installeer hem niet waar hij omgeven is door metaal of koolstofvezel!

Safety Guard GPS Tracker detecteert uw eigendommen

De app Dantracker

Via app.dantracker.com kunt u zich inloggen. De locatie van uw GPS tracker wordt zichtbaar op de kaart. De app heeft verschillende functies. Zo kunt u de GPS tracker live volgen, een alarm instellen en een gebied aangeven waar de GPS tracker niet buiten mag komen. De GPS tracker is bereid om de 5 à 7 minuten vast te stellen waar uw eigendom zich bevindt.

button naar de webshop

GPS systeem

Het GPS systeem kunt Safety Guard GPS Tracker detecteert uw eigendommen 4u eenvoudig in uw voertuig plaatsen. Leg hem op een plaats die alleen u kent. Via de app kunt u ieder gewenst moment uw voertuig lokaliseren, en omdat dit systeem uitgevoerd is met een SIM-CHIP met een World Wide GSM Telesupport werkt hij overal over de hele wereld!

Voertuig-tracker

De Voertuig-tracker is voorzien van een magneet. Deze kunt ook op ieder gewenste plek plaatsen in uw voertuig. Verberg hem onder de stoel van uw auto of aan de onderkant van uw bSafety Guard GPS Tracker detecteert uw eigendommen 2rommer. Ook met de Voertuig-tracker kunt u op ieder gewenst moment via de app uw voertuig lokaliseren. Deze wordt gebruikt voor recherche diensten!

Fiets-tracker

De fiets-tracker is erg handig om uw fiets te lokaliseren. Verstop de tracker onopvallend in een pijp van de fiets en de antenne haalt u door een gaatje waar de antenne ontvangst heeft. Dieven weten niet dat de fiets beveiligt is. Vervolgens kunt u via de app precies zien waar uw fiets gedropt is!

Safety Guard GPS SecureSafety Guard GPS Tracker detecteert uw eigendommen 3

De Safety Guard GPS Secure is meer dan alleen een sticker! Het voorkomt diefstal! Wanneer de sticker op uw eigendom een QR-code wordt gescand door een vinder, krijgt u direct bericht per mail! U kunt de positie zien in uw gebruikersaccount.

Ook uw eigendommen beveiligen?

Aarzel niet en neem direct contact op! Ook voor gratis advies!

Contact en vragen:

[[form id=’1371′]]

Over de schrijver
Specialist in beveiliging. Kan er uren over vertellen. Passie voor de beveiligingstechniek. Maakt het simpel.
Reactie plaatsen