Kierstandhouder voorkomt overval, geweldsincident
31 oktober 2015 
1 min. leestijd

Kierstandhouder voorkomt overval, geweldsincident

De kierstandhouder houdt de deur op een kier zodat het binnendringen van inbrekers voorkomen wordt. Het kettinkje op de deur is verleden tijd, met een paar flinke trappen hebben inbrekers zo de deur open en staan ze bij u binnen. De kierstandhouder is zeker drie minuten inbraakwerend!

bereid je zelf voor wit

Kierstandhouder in de praktijk

Veel slachtoffers van inbraak hebben gekozen voor een kierstandhouder, om overvallen en geweldsincidenten te voorkomen. Deze mensen voelen zich een stuk veiliger nu! Het veiligheidsgevoel wordt vergroot doordat de deur niet verder opengaat dan een kier!

"De drie minuten inbraakwerendheid worden heel serieus genomen"

SKG gecertificeerdKierstandhouder

Het kettinkje op de deur voorkomt ook dat gewelddadige personen zo maar binnen kunnen komen, maar het kettinkje heeft geen SKG (Stichting Kwaliteit Gevelbouw) keurmerk, omdat het kettinkje zo los is te breken.

De kierstandhouder is meerdere malen getest op overvallen en geweldsincidenten.
De SKG-gecertificeerde kierstandhouders zijn robuust en voldoen aan de eisen van SKG. Drie minuten inbraakwerend lijkt heel weinig maar in de praktijk betekend dit dat inbrekers niet binnen kunnen komen!

Direct bestellen

Extra advies

  • Gebruik een kierstandhouder niet als slot. Wanneer iemand te hulp moet schieten en met de sleutel de deur wil openen, wordt de deur geblokkeerd door de kierstandhouder waardoor niemand naar binnen kan.
  • Heb altijd zicht op de voordeur, wanneer ongewenste personen voor de deur staan hoef je niet open te doen. Een dichte deur is altijd nog het veiligst.
  • Schakel altijd de kierstandhouder in.
  • Een politieagent hoeft niet perse een politieagent te zijn. Vraag altijd naar een naam en ID als u het even niet vertrouwd of bel het bedrijf waar diegene van zou moeten zijn ter controle.
    kierstandhouder 2

Gratis advies op maat?

Wilt u graag meer informatie over de gecertificeerde kierstandhouders? Of beveiliging tips en advies voor uw woonhuis? Neem contact op! Wij helpen u graag verder.

Contact en vragen:

[[form id=’1371′]]

Over de schrijver
Specialist in beveiliging. Kan er uren over vertellen. Passie voor de beveiligingstechniek. Maakt het simpel.
Reactie plaatsen