Ontwikkelingen in VMS (Video Management Software) van qulu Versie 3.0
24 juni 2017 
3 min. leestijd

Ontwikkelingen in VMS (Video Management Software) van qulu Versie 3.0

Vista lanceert qulu Video Management Software V3.0

Wij van EuropeSecurity hebben de meest gebruiksvriendqulu VMS Video Management V3.0elijke en modernste Video Management Software van Vista in huis: qulu VMS Versie 3.0

Vista kondigt vol trots de lancering aan van qulu Video Management Software V3.0, waarmee zij zich focust op de kracht en voordelen van cloud gebaseerde VMS (video management software voor camerabewaking) integratie.

De laatste update van qulu Video Management Software is aangekondigd onder de noemer 3.0. Gary Rowden, afdelingsdirecteur van Vista, zegt “qulu 3.0 bevat een heleboel nieuwe functies die de Video Management Software nog krachtiger maakt dan die al was. Nog opwindender is dat qulu 3.0 een cloud gebaseerde technologie toevoegt aan de reeds innovatieve Video Management Software VMS oplossing. Extra voordeel is je als gebruiker nu ook de mogelijkheid hebben om de software 1 maand gratis te proberen, alvorens ze overgaan tot kopen.”
qulu het beste gereedschap tegen criminaliteit

Qulu 3.0 bevat de nieuwe qulu Cloud (Qcloud). Dit betekent dat je nu overal ter wereld kunt inloggen en toegang kunt krijgen tot je camerabewaking systeem. Dit bespaart enorm veel tijd in bijvoorbeeld port forwarding en coördinatie binnen de ICT omgeving. Een geheel vernieuwde en persoonlijke desktop client zorgt er tevens voor dat gebruikers gemakkelijk URL’s kunnen toevoegen, bekijken of aanpassen.

Daarnaast beschikt de innovatieve Q server nu over een Lite Client die via een app kan worden aangestuurd, waardoor je de Q eenvoudig kunt instellen met een muis en toetsenbord.

Met de mobiele app van qulu2, kun je ook schermcontrole op afstand verkrijgen, waarbij je tot 4 live streams tegelijkertijd kan bekijken middels een confrontatie monitor of operator omgeving. Een grote meerderheid van de verbeteringen van qulu is voortgekomen uit de feedback van Vista’s ‘Voice of Customer’. Een voorbeeld is de toevoeging van joystick ondersteuning met Axis T8311.

Andere ontwikkelingen in qulu Video Management Software zijn de toevoeging van gepersonaliseerde gebruikersrollen, een snellere en beter ontwikkelde mediaplayer binnen de mobiele app en een groter aanbod van ondersteunde apparaten.

Met de gratis trial van qulu, kun je zelf deze geweldige softwareontwikkelingen testen. Wij van EuropeSecurity staan klaar om ervoor te zorgen dat je als gebruiker het meeste uit het gratis qulu trial kunt halen, maar ook om in kaart te brengen wat de specifieke voordelen zijn voor ieder bedrijf.

Steve Canning, technisch productmanager van Vista, vertelt: “De nieuwe qulu cloud geeft geregistreerde gebruikers de mogelijkheid om al hun systemen over de hele wereld te bekijken. Deze nieuwe vorm van vrijheid geeft klanten het vermogen om grote systemen vanaf één plek aan te sturen, wat een hoop tijd en middelen bespaart. De overvloed aan nieuwe functies die zijn toegevoegd aan qulu 3.0 hebben geen effect gehad op de gebruiksvriendelijke interface, maar hebben de mogelijkheden van Video Management Software (VMS) systemen wel naar een heel nieuw niveau getild.”

Belangrijke functies en voordelen samengevat:

  • qulu Cloud (Qcloud) – dit is een nieuwe toevoeging aan het qulu VMS platform ondergebracht bij Amazon.
  • Joystick ondersteuning is toegevoegd (Axis T8311)qulu q server
  • Geheel nieuwe desktop client – vernieuwd voor Windows, Mac en Ubuntu Linux
  • Q Lite Client – de Q heeft nu een lite client met een app-gebaseerde besturing
  • Gepersonaliseerde ‘gebruikersrollen’
  • Nieuwe en snellere mobiele app. Met een snellere en betere mediaplayer, nieuwe layouts en live thumbnails/miniatuurweergaven
  • Nieuwe apparaat ondersteuningen
  • De q server hdmi output is vanaf de app programmerbaar
  • 2x per jaar gratis updates

Over Vistaqulu video management software

Met meer dan 25 jaar ervaring in de CCTV industrie, heeft Vista er haar missie van gemaakt om de behoeften van klanten te begrijpen.

Met een hoofdkantoor in Reading, UK, focust Vista alleen op de ontwikkeling van innovatieve producten, waarbij zij de meest krachtige en stabiele technologieën toepassen. Allemaal samengevoegd in een omgeving die ervoor zorgt dat uw projecten soepel verlopen.

Door een veelomvattend en uitgebreid productassortiment aan te bieden, die aansluit op de behoeften van de markt, kan EuropeSecurity u adviseren over de beste manier van handelen. Of u nu op zoek bent naar een optimale oplossing voor uw huidige systeem, of om te profiteren van alle voordelen van IP.qulu video management software

Alles wat Vista doet, is gebaseerd op haar waarden: luisteren, begrijpen en adviseren. Vista wil klanten laten begrijpen dat, door te werken met Vista, zij een partner hebben die hen ondersteunt bij iedere stap.

“Qulu is the best tool in armour of crime”

Contact en vragen:

[[form id=’1371′]]

Over de schrijver
Specialist in beveiliging. Kan er uren over vertellen. Passie voor de beveiligingstechniek. Maakt het simpel.
Reactie plaatsen