100% klanttevredenheid inbraakdetectie systeem
05 december 2015 
1 min. leestijd

100% klanttevredenheid inbraakdetectie systeem

Vijftig relaties met een inbraakdetectie systeem van EuropeSecurity hebben meegewerkt aan een klanttevredenheidsonderzoek. We zijn hiermee bevestigd dat er door inbraakbeveiliging 90% minder kans is op inbraak!

Klantenbeoordeling inbraakdetectie systeem

De resultaten van de online-enquête over inbraakdetectie systemen hebben eigenlijk bevestigd wat we al wisten. Dit is ook de reden waarom wij van EuropeSecurity zeggen dat een inbraakdetectie systeem de meest effectieve manier van beveiligen is, zonder twijfel!Schade voor en na grafiek

Schade voor en na het plaatsen van inbraakdetectie systeem

41% van de ondervraagden hadden voor het plaatsen van een inbraak detectie systeem tot €2.500,- aan schade. Na het plaatsen van het systeem is dit gedaald naar 10%. Maar liefst 88% heeft geen schade aan het pand. Dit concludeert dat door het plaatsen van een inbraakdetectie systeem de schade met zeer grote getallen afneemt.

Gebruiksgemak

Gebruiksgemak is één van de belangrijkste eisen van klanten. Het moet niet te ingewikkeld worden, het moet overzichtelijk en simpel te gebruiken zijn. Het inbraakdetectie systeem heeft een overzichtelijk bedienpaneel. Het systeem is op een eenvoudige wijze te gebruiken met een eigen 100% geheime pincode.

Uit het onderzoek blijkt dat 95% van de ondervraagden tevreden tot zeer tevreden zijn over het gebruiksgemak van het inbraak beveiligingssysteem.

Grafiek 3

“Omdat ik me weer veilig voel”

Voldoet het inbraak beveiliging systeem aan uw verwachtingen en waarom? Bij 98% voldoet het of overtreft het zelfs aan de verwachtingen. Redenen hiervoor: Mensen voelen zich weer veilig, het systeem is van zeer goede kwaliteit, er is geen vandalisme of inbraak meer geweest na het plaatsen van het systeem, het is makkelijk in gebruik en mensen hebben zonder enige problemen jarenlang profijt van het inbraak beveiliging systeem!

Beoordeeld met een 8

We zijn beoordeeld met een 8! Onze vijftig relaties die gebruik maken van een inbraakdetectie systeem hebben ons beoordeeld met een zeer ruim voldoende.

Inbraak voorkomen en je veilig voelen?

Dat is toch wat ieder mens wil? Voor meer informatie en gratis advies op maat kunt u contact opnemen met onze experts. Wij helpen u graag verder!

Contact en vragen:

[[form id=’1371′]]

Over de schrijver
Specialist in beveiliging. Kan er uren over vertellen. Passie voor de beveiligingstechniek. Maakt het simpel.
Judith
Door

Judith

op 26 Apr 2016

Kan dit systeem ook gebruikt worden in combinatie met andere beveiligingsapparatuur zoals bewakingscamera's?

Hans Pol
Door

Hans Pol

op 01 May 2016

Onlangs, april 2016, is in ons huis een inbraak- en rookdetectiesysteem aangelegd tot volle tevredenheid over de zorgvuldige aanleg, de klantvriendelijke benadering en de prijs-kwaliteitverhouding.

Emiel
Door

Emiel

op 18 Sep 2016

Dag Hans, we zijn nu bijna een halfjaar verder wat kleine opstart problemen gehad en wij als team van EuropeSecurity vinden het fijn om jullie nog jaren het ultieme gevoel van veiligheid te geven.

Bart
Door

Bart

op 25 Oct 2018

Bedankt voor het delen van deze informatie!

Reactie plaatsen