Wat is een Ongenode Gasten Waarschuwingssysteem?
07 november 2015 
2 min. leestijd

Wat is een Ongenode Gasten Waarschuwingssysteem?

De beste manier van beveiligen, is een systeem welke een inbreker detecteert. In de volksmond alarmsysteem, alarminstallatie, inbraak installatie, inbraakalarm systeem of gewoon alarm genoemd. De professionals onder ons weten dat het een inbraakdetectie systeem is.

Ongenode Gasten Waarschuwing Systeem

De prijs van een alarmsysteem, welke op elke hoek van de straat tegenwoordig verkocht wordt, zegt het ook al. Alarmsysteem, deze is vaak draadloos en geeft heel goed en vaak alarm. Zo vaak zelfs dat je er niet veel baat bij hebt. Sterker nog, zonder een goed advies van een professional is het gewoon schijn-veiligheid of beter gezegd: weggegooid geld!

Wij van EuropeSecurity, spreken van een inbraakdetectie systeem. Deze geeft niet zo maar een alarm, deze geeft alleen alarm door naar een gecertificeerde meldkamer als er iemand tot jouw pand toegang verschaft op het moment dat jij dat niet wil. Een beter woord hiervoor is: Ongenode Gasten Waarschuwing Systeem (OGWS).

ongenode gasten waarschuwingssysteem 1

Verlaagt de kans op inbraak met 90%ongenode gasten waarschuwingssysteem 1

Met een professioneel gecertificeerd inbraakdetectie systeem OGWS, verlaag je de kans op een inbraak zeker met 90%. Dit weten wij uit eigen ervaring maar ook uit recent onderzoek! Dit onderzoek is gehouden onder onze relaties. Deze relaties zijn gezegend met een goed onderhouden inbraakdetectie systeem van EuropeSecurity. Dit zijn serieuze waarden!

Vijftig relaties met een inbraakdetectie systeem hebben een online-enquête ingevuld. Dit is door Anouk Tijscholte, student Marketing en Communicatie, op touw gezet. We zijn hiermee bevestigd wat we eigenlijk al wisten: 90% minder kans op inbraak. Dit is ook de reden waarom wij van EuropeSecurity zeggen dat dit de meest effectieve manier van beveiligen is, zonder te overdrijven!

Direct bestellen

“Omdat ik me weer veilig voel”

Eén van de vragen van de enquête was: Voldoet het inbraak beveiliging systeem aan uw verwachtingen en waarom? Bij 98% voldoet het of overtreft het zelfs aan de verwachtingen. Redenen hiervoor: Mensen voelen zich weer veilig, het systeem is van zeer goede kwaliteit, er is geen vandalisme of inbraak meer geweest na het plaatsen van het systeem, het is makkelijk in gebruik en mensen hebben zonder enige problemen jarenlang profijt van het inbraak beveiliging systeem!

100% tevredenheid

ongenode gasten waarschuwingssysteem

Meer dan de helft van de geënquêteerden  is zeer tevreden over het inbraak beveiligingssysteem. De redenen waarom mensen gebruik maken van de beveiliging van EuropeSecurity is omdat mensen last hebben van vandalisme en diefstal. Maar ook omdat het een preventieve maatregel is!

Ook gewaarschuwd worden voor ongenode gasten?

Door onze jarenlange ervaring als specialist op het gebied van inbraakdetectie en overvalbeveiliging staan wij garant voor een deskundig beveiligingsplan. Wij hebben speciaal aandacht voor uw persoonlijke wensen!

Voor gratis advies op maat, maakt u een afspraak met één van onze experts.

Contact en vragen:

[[form id=’1371′]]

Over de schrijver
Specialist in beveiliging. Kan er uren over vertellen. Passie voor de beveiligingstechniek. Maakt het simpel.
Vincent
Door

Vincent

op 16 Aug 2018

Zelf ben ik er ook van overtuigd dat het kopen van een kluis of een brandalarm altijd een goede investering is. Je wil immers goed beveiligd zijn wanneer er brand uitbreekt of inbrekers je woning inkomen. Ik heb mijn huis in ieder geval goed beveiligd!

Emiel Timmerman
Door

Emiel Timmerman

op 30 Aug 2018

Dag Vincent, dankje voor je reactie. Zie onze tips pagina voor wat je nog meer kunt doen zonder al te veel kosten te maken.

Reactie plaatsen