wat-is-een-identificatiecamera

Camerabewaking identificatie

Over identificatie camera

Een identificatie camera is bedoeld om iemand te identificeren. Een persoon identificeren met een camera kan alleen maar als deze camera is gekoppeld aan een computer met een database systeem, welke is geladen met digitale herkenning foto's zoals b.v. het paspoort. Deze database moet voldoen aan de daaraan wettelijke vereisten, procedures. Vraag onze experts voor meer informatie hierover. Voorbeeld: camerabewaking sticker beveiligingstikker camerabewaking

Afstelling van de identificatie camera

Een identificatie camerais dusdanig afgesteld dat deze alléén het hoofd volledig in beeld brengt. Hierdoor kan er afgeleid worden wie op welk moment welke actie heeft ondernomen. Identificatie camera's worden vaak toegepast in winkels en bedrijven.

Hedendaagse camerabewaking

De hedendaagse camera's zijn zeer veelzijdig en geavanceerd. Ze bestaan namelijk uit camera observatiecamera herkenning én camera identificatie.

Ook op zoek naar camerabewaking?

Bent u ook op zoek naar een betrouwbaar, camerabewakingssysteem? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Maak gratis een afspraak met één van onze adviseurs voor advies op maat! Of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Reactie plaatsen