Camerabewaking herkenning

Camerabewaking herkenning

Wat is camerabewaking herkenning?Panasonic gezichtsherkenning

Met camerabewaking herkenning is gezichtsherkenning mogelijk. Met een herkenning camera kun je een gezicht of persoon achteraf herkennen.Gezichtsherkenning is alleen mogelijk met een juiste recorder die afgesteld is op de juiste snelheid. Er zijn uitzonderingen waarbij gezichtsherkenning niet toegepast kan worden, denk aan gezichtsbedekking en vermomming. Een herkenning camera wordt zo afgesteld dat de persoon van top tot teen in beeld is.

Haarscherpe beelden

De herkenning camera's van EuropeSecurity hebben haarscherpe beelden en een bewezen grote effectieve werking. Achteraf kunt u deze beelden terugkrijgen en gebruiken als bewijsmateriaal.Deze herkenning camera's worden ook gebruikt voor de marketing. De herkenning camera's zijn geschikt voor commercieel gebruik. Denk aan het aantal klanten, geslacht man/vrouw, de geschatte leeftijd, looproute etc.Camerabewaking herkenninggezichtsherkenning face matching

Hedendaagse camerabewaking

De hedendaagse camera's zijn zeer veelzijdig en geavanceerd. Ze bestaan namelijk uit camera observatiecamera herkenning én camera identificatie.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over camerabewaking? Neem contact op en maak een afspraak met onze vaktechnici. Of vraag een vrijblijvende offerte aan.
Reactie plaatsen