Camerabewaking observatie

Wat is camerabewaking observatie?

Camerabewaking observatie is bedoeld om te observeren en het vastleggen van waarneembare gedragingen of gebeurtenissen op beeld. Ook wel een overzicht camera genoemd. Een observatie camera is ingesteld op een grote brede beeldhoek, hierdoor word een groot beeld gebied bestreken. Hierop is zichtbaar wat er in een hele ruimte of complete tuin, parkeerplaats gaande is. Door het terugkijken van deze opgenomen observatiebeelden kan worden vastgesteld wie, wanneer, wat heeft ondernomen.

Ideaal is een combinatie van een observatie camera als overzicht in bijvoorbeeld een winkel en een identificatie camera gericht op de entree deur. Hierbij moeten wij aantekenen dat een camera gericht op een entree deur, van een bijzonder hoge kwaliteit moet zijn om b.v. mensen met tegenlicht van buiten goed en duidelijk in beeld te kunnen krijgen. Over het algemeen zijn deze camera's kostbaarder dan de standaard veel gebruikte camera's. Van oudsher is de Panasonic camera hiervoor bijzonder geschikt. Door de super dynamic functie kan de camera haarscherpe en herkenbare beelden afgeven, ondanks fel tegenlicht van de zon. 

EuropeSecurity maakt het automatisch vastleggen van bewijsmateriaal met beelden van de hoogste kwaliteit mogelijk, onder zeer dynamische en uitdagende bewakingsomgevingen!


Het hebben van deze dynamische beelden is genoeg als bewijsmateriaal voor de politie.  
Camerabewaking Observatie bij de Mc Donalds
Het vastleggen van beelden kan alléén op een juiste recorder met een juiste snelheid
Een observatie camera wordt onder andere gebruikt ter observatie en ter beveiliging van personen, parkeerplaatsen, magazijnen, straten, bedrijfspanden en woningen.

Bewezen grote effectieve werking

EuropeSecurity heeft verschillende camerabewaking observatie systemen met een bewezen grote effectieve werking. Bij een camerabewaking observatie systeem wordt er gebruik gemaakt van waarschuwingsstickers dat op deuren en ramen wordt geplakt met de tekst: "Dit object is beveiligd door EuropeSecurity" en "Camerera Observatie Identificatie systeem geïnstalleerd door EuropeSecurity".

Hedendaagse camerabewaking

De hedendaagse camera's zijn zeer veelzijdig en geavanceerd. Ze bestaan voornamelijk uit camera observatie, camera herkenning én camera identificatiesystemen.

Meer informatie over camerabewaking?

Wilt u meer weten over camerabewaking? Neem contact op. Onze adviseurs staan altijd voor u klaar. Of vraag een vrijblijvende offerte aan.
Reactie plaatsen