Waardevolle spullen veilig opbergen

Waardevolle spullen zoals geld, sieraden, documenten, laptops en tablets opbergen?  Dat kan met de kluizen van EuropeSecurity. Er zijn kluizen die bestendig zijn tegen verschillende omstandigheden. Van brandwerende kluizen en/of inbraakwerende kluizen tot afstort kluizen, wapenkluizen, laptopsafes en zelfs sleutelkluisjes. Waardevolle spullen berg je op in een kluis naar waarde ingeschat.
Wij zeggen daarom ook "better safe than sorry"


Welke kluis moet ik kiezen

Waar moet je op letten

Advies is belangrijk, een kluis koop je niet elke dag. Wij noemen het voor het gemak even spullen, in de praktijk zijn spullen vaak zeer waardevolle zaken welke je liever niet kwijt wil raken. Indien een kluis gestolen wordt dan is het probleem vaak erg groot nadien. Zet dus ook nooit zomaar ergens een kluis neer. Wij gaan hier niet uitleggen hoe dit exact werkt, maar u kunt zich wel voorstellen dat dit zorgvuldig moet gebeuren anders heeft een kluis geen zin. Waar moet je op letten: Wat leg ik erin? Hoeveel ga ik er in leggen? Hoe sterk moet hij zijn. Hoe zwaar? Moet hij verankert zijn? Met een sleutel of codeslot? Inbraak of brandwerend? Hoelang brandwerend? Waardeberging geld? Waardeberging sieraden? Waar plaats ik de kluis?
Een kluis is alléén veilig binnen het gebied van een gecertificeerd alarmsysteem!
Zaken als indicatie waardeberging, de inbraak- en brandwerendheid en of een kluis is goedgekeurd zijn bijzonder belangrijk. Wij geven u hierover graag advies op maat. Vraag de beveiligingsexperts van EuropeSecurity meer hierover.