Wat doet een Noodverlichtingsspecialist?

Wat doet een Noodverlichtingsspecialist?

Waarom noodverlichting?

Wat bij daglicht een makkelijke vluchtroute lijkt, wordt bij stroomuitval of rookontwikkeling een onneembare val! Zeker voor mensen die niet dagelijks in jouw gebouw aanwezig zijn. Overdag zal er geen paniek uitbreken. Maar wat als het donker is, het brandalarm afgaat en je een brandlucht ruikt? Noodverlichting is daarom verplicht, het red levens! Wij als Noodverlichtingsspecialist raden je aan om niet langer te wachten! Laat je vandaag nog  door ons adviseren.

Noodverlichting specialist in wet- en regelgeving 

Er zijn wetten en regels voor noodverlichting. Er is een bouwbesluit, dat samen met de bouwverordening bepaalt hoe de noodverlichting in jouw gebouw geregeld moet worden. Noodverlichting eist jaarlijks onderhoud. Ons speciaal opgeleide servicetechnici hebben de kennis en het gereedschap om de noodverlichting vakkundig te controleren en te onderhouden. Noodverlichting specialist pictogrammen We raden aan de nieuwe Europese regelgeving in pictogrammen te hanteren.

Noodverlichting specialist voor gebouwen en fabrieken

EuropeSecurity als noodverlichting specialist adviseert, installeert en onderhoud noodverlichting voor zowel gebouwen als fabrieken, winkelpanden, restaurants, scholen enzovoort. In elk pand is noodverlichting essentieel.  Een goede aanduiding van een vluchtweg is van levensbelang. 2016-01-06 09.09.51  2016-01-06 09.42.45  2016-01-06 09.09.15

DSC_0311   2016-01-06 09.08.44

Voordelen EuropeSecurity als jouw noodverlichtingsspecialist

Noodverlichting direct bestellen? Bekijk onze webshop!
Noodverlichting is verplicht en levensreddend. Ervaar nu het verschil!

Gratis advies op maat

Neem contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Onze specialisten helpen u graag verder!
Reactie plaatsen